Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

Авторадіо – генеральний радіопартнер конференції SBC Summit


Sport&Business Club продовжує діяльність, спрямовану на об’єднання представників спорту, бізнесу та засобів масової інформації.

Новим інформаційним партнером всеукраїнської маркетингової конференції SBC Summit стала провідна українська радіостанція «Авторадіо».

В ефірі «Авторадіо» лунають найкращі пісні вітчизняного та світового попроку, актуальні сучасні хіти. Щогодини в ефірі можна почути актуальні новини України та світу, та щодня – актуальні автомобільні новини. Щоранку по буднях на радіостанції лунає ранкове шоу «На автоматі», а щовечора в ефірі «Вечірній драйв» – музичний сегмент, який надихає на драйвовий настрій.

Також в ефірі радіостанції виходить програма «Спорт на Автопілоті» з Миколою Матросовим та Артемом Яковцем.

«Авторадіо» мовить в 12 містах України: Києві, Дніпрі, Харкові, Одесі, Миколаєві, Житомирі, Черкасах, Кропивницькому, Запоріжжі, Сумах, Кривому Розі та Кременчуці, при цьому зона впевненого прийому радіостанції – більш як двісті міст

«Радіостанції не втрачають своєї актуальності з плином часу. Особливо сьогодні, коли через війну можливі проблеми з електроенергією, радіо залишається найдоступнішим способом отримання інформації. «Авторадіо» – одна з найбільших радіостанцій України, яка працює вже майже 20 років. Ми маємо спільне бачення щодо потенціалу співпраці спорту, бізнесу та медіа, тож ми щасливі, що відсьогодні починаємо робити спільні проєкти», – прокоментував початок співробітництва CEO Sport&Business Club Олексій Брага.