Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

Казка «ВІЛЬНА»: сценарій перемоги України у 2023 році

На початку нового переможного року, співак SERAFYN презентує благодійний проект «Вільна», мета якого відбудувати дошкільний навчальний заклад №4 «Пролісок» у м. Буча, який постраждав під час окупації міста. Тому кошти з продажів будуть направлені на його реконструкцію. В підтримку проекту артист написав дитячу книга “Вільна”, партнерами, якої вже стали топові українські видання та медіа. Це історія, яку ми пишемо сьогодні! «Вільна» – це слово, яке хочеться передати прийдешнім та майбутнім поколінням. Це громадянська позиція кожного з нас. 



"Вільна" історія не лише "для", а і "про дітей". Україна — країна вільних людей. Саме Україна — головна героїня казки. Це відважна й мила дівчина, яка понад усе любить свій народ, цінує рідну землю. Місце, на яке зазіхає хижий, ненажерливий ворог — двоголовий орел. Який однієї ночі зі своєю армією орлів-ненажер вирішує напасти на неї. Чи впорається Україна? Чи зможе подолати ворога? Яка суперсила прийде їй на допомогу? Дізнатись, можна прочитавши або прослухавши казку «ВІЛЬНА», яка від сьогодні у всіх форматах буде доступна кожному і стане чудовим подарунком дитині.

SERAFYN обрав форму казки, оскільки це чудовий інструмент, де за допомогою образів, символів та не перенавантажений сюжет можна донести дітям глибокі сенси. 

«Я артист і митець. Моя зброя – музика та слово. Моя музика — це відображення моїх думок та переживань, це те натхнення яке я хочу нести у світ. У темряві війни я знайшов своє світло у дітях. Рутина, яку ми проживали разом, займаючись вокалом, танцюючи стала нашою опорою та емоційною підтримкою. Заняття постійно перебивали звуки повітряних тривог і в цих паузах я все більше переконувався у мужності дітей. Це стало мотивацією для мене показати, що для України її маленькі герої понад усе. «Вільна» це, як невелика ода величезній супер силі дитини, та не лише моя казка, а сценарій нашої перемоги!

Я щиро вірю, що «Вільна» - це та нова історія яку дитина буде чути перед сном. А у вісні буде малювати свій супер-геройський костюм, унікальну супер-силу та свої супер-геройські сюжети. А наяву буде проявляти супер-геройську силу українця і наближати перемогу разом з нами» - каже SERAFYN .

НАТИСНИ, ЩОБ КУПИТИ КНИЖКУ