Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

320 к.с., переналаштована підвіска та гальма Brembo: Acura представила відроджену Integra Type S

Сімейство Acura Integra поповнилося високопродуктивною версією Type S. Раніше модель з аналогічною назвою випускалася під маркою Honda, але новинка не має нічого спільного з нею. Цей хот-хетч є спорідненим з Civic одинадцятого покоління.

Високопродуктивний хетчбек побудований на тій же платформі, що і Honda Civic Type R, оснащений 2,0-літровим турбомотором, який видає 320 к.с. потужності та 420 Нм крутного моменту. Він пов’язаний з шестиступінчастою механічною коробкою передач і системою переднього приводу з диференціалом, що самоблокується. Розгін із місця до 100 км/год займає 5 секунд.



Також модель отримала чотирипоршневі гальма Brembo, адаптивні амортизатори та переналаштовану підвіску. Ще її можна відрізнити за видозміненою решіткою радіатора, розширеними крилами, капотом з повітропроводами, величезним дифузором на кормі і трьома патрубками вихлопної системи. Їздить модель на 19-дюймових колісних дисках із багатоспицевим дизайном.

Салон Integra Type S оздоблений шкірою та алькантарою. У його оснащення включили триспицеве ​​рульове колесо, спортивні сидіння з розвиненою бічною підтримкою та підігрівом, 10,2-дюймову цифрову панель приладів і мультимедійну систему з 9-дюймовим сенсорним екраном і підтримкою Apple CarPlay і Android Auto. Ще є аудіосистема ELS Studio 3D з 16 динаміками та фірмовий пакет безпеки AcuraWatch. У продаж новинка надійде у червні поточного року. Вартість оголосять пізніше.





Оригінал статті за посиланням