Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

⚽ РОЗКЛАД ІГОР ЄВРО ДОСТУПНИЙ НА САЙТІ У РОЗДІЛІ ЄВРО 2024 ⚽ ВБОЛІВАЄМО ЗА НАШУ ЗБІРНУ РАЗОМ З АВТОРАДІО ⚽

“А що?”: MONATIK постав перед судом в новому кліпі (прем’єра відеороботи)

Артист MONATIK презентує новий літній хіт “А що?”, режисером відеороботи стала дворазова номінантка на Grammy - Таню Муіньо. 


Легендарний тандем MONATIK-Муіньо, які відзняли разом майже 20 сольних і дуетних відеоробіт артиста та мюзикл “Ритм”, що отримали всі можливі нагороди, знову разом. Артист та режисерка екранізували нову композицію “А що?”, зйомки якої проходили в Києві. 

Сам же MONATIK заінтригував шанувальників на своїх сторінках у соціальних мережах повідомленням про те, що дана відеоробота є частиною екранізації майбутнього мюзиклу. Тому, ймовірно, артист зараз працює над створенням другої частини “Ритму”. 

“Увага! Будь ласка! Віднесіться до цієї роботи, як до екранізації одного з номерів майбутнього мюзиклу”, - пише на своїх сторінках MONATIK. 

В новому відео артист постає перед судом присяжних. Все як і у житті: спочатку вони йому аплодують, слідом засуджують і навіть хочуть розлучити його з головною героїнею. Суспільний осуд переживав майже кожний, хто робив щось щиро та від усього серця. Проте артист залишається вірним собі і в фіналі відеороботи міцні почуття, сильне бажання та віра все одно перемагають розлуку і темряву. Зовсім не зухвало, а впевнено артист співає ці строчки усім присяжним: “А що? Якщо нам так хочеться?” 

Варто зазначити, що легкий вайб композиції переносить нас до чарівного міста Одеси. Цією метафорою у вигляді атмосфери міста артист хотів передати нерозлучні почуття: “Нехай ця пісня твою душу пестить, як Чорне море береги Одеси”, - ваш MONATIK.