Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

Артем Пивоваров став першим героєм оновленого плей-листа в Spotify

Стрімінговий майданчик Spotify продовжує активно підтримувати українських виконавців і є одним із найпопулярніших сервісів на території України.

Нещодавно,Spotify запустив апдейт плейлиста “Найкращі пісні солов’їною”, який є найбільшим редакторським плейлистом в Україні. Серед трек-листу, ви знайдете хіти українських виконавців, зокрема в жанрі поп, поп-рок, поп-реп.

Першим героєм обкладинки оновленого плейлиста “Найкращі пісні солов’їною” став Артем Пивоваров з роботою “О, Панно” (feat. The Вуса, Дурнєв, Леви На Джипі, Куцевалов). Команда Spotify впевнена, що музика артиста ідеально відображає сенс та айдентику трек-листа. Для обкладинки був розроблений ексклюзивний, свіжий дизайн, що відображає українські мотиви та підкреслює ідентичність нашої культури.


“Мені дуже приємно стати першим героєм оновленого плейлиста “Найкращі пісні солов’їною. Моя нова пісня “О, Панно!” заряджена позитивом та покликана дарувати гарний настрій. Під час створення цієї пісні, я усвідомив, що хочу повернути українського глядача та слухача у часи зародження вусатого фанку. The Вуса нагадує нам про яскраву сторінку української музики. Стилістично, візуально і звісно ж, музично, ми продовжуємо відроджувати українську культуру - це і є моя місія в рамках проекту “Твої вірші, мої ноти”, - поділився артист на сторінках Spotify. 

Слухайте українське, просувайте українське!

Нагадаємо, Spotify нині є однією з найпопулярніших стримінгових платформ. Сервіс налічує 602 мільйони користувачів по всьому світу, включаючи 236 мільйонів підписників Spotify Premium, на 184 ринках. Ви можете слухати музику без платної підписки, обираючи улюблені пісні серед редакторських плей-листів, під різний жанр та смак, які відгукнуться кожному слухачеві.