Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

BAH.ROMA у Bel Etage Music Hall:музика душі та вечір допомоги дітям


Культовий український проєкт BAH.ROMA повертається на велику сцену з новим концертом вже 12 грудня в столичному Bel Etage Music Hall. Засновник та лідер гурту Роман Бахарєв разом з музикантами зіграють свої хіти та порадують нових та давніх шанувальників своєї музики, так як гурт віднайшов нових фанів після виходу вірального хіта “Котики”.

Чекає на гостей концерту і сюприз. Гурт вперше зіграє перед київським слухачем свою нову пісню - “Про теплий дух нічних обійсть”. Лірику для треку спеціально написав видатний український письменник, поет та музикант Сергій Жадан. 

Але головною темою концерту буде не тільки музика. Роман Бахарєв системно допомає ЗСУ та тим, хто постраждав внаслідок російської агресії більше за всіх. Тому, концерт буде мати благодійний формат. 

Частина виручених від продажу квитків коштів буде спрямована на реабілітацію дітей з інвалідністю, які знаходяться під опікою TulSun Foundation. Кожен придбаний квиток - це надзвичайна підтримка цієї благородної справи та допомога тим, кому це дуже потрібно. Кошти будуть направлені на підтримку дітей із Фастівського навчально-реабілітаційного центру, які потребують особливої уваги у святковий сезон. 

Більш того, в рамках шоу буде проведений аукціон для 3 ОШБ. Всі охочі можуть долучитися до збору або придбати пам'ятні сувеніри, які будуть не тільки нагадувати про концерт, а допоможуть нашим хлопцям на фронті цією важкою зимою. 

Запрошуємо всіх надихнутися пронизливими сенсами пісень BAH.ROMA та долучитися до важливої місії!
Придбати квитки можна за цим посиланням: https://concert.ua/uk/event/bahroma