Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

Bentley та Ducati спільно випустять мотоцикл, натхненний купе Batur

Вentley та Ducati оголосили про перший спільний проєкт. Британська та італійська марки, які входять до складу Volkswagen Group, випустять спортивний круїзер із серії Diavel. Байк під назвою Diavel for Bentley вийде обмеженою серією із 550 одиниць. Із них 500 мотоциклів натхнені Bentley Batur. Більш ексклюзивну серію із 50 екземплярів Bentley Mulliner продадуть клієнтам спеціального підрозділу Bentley. Вони отримають можливість обрати колір сідла та гальмівних карбонових супортів в колір свого автомобіля або один із відтінків ексклюзивної палітри, підготовленої фахівцями Mulliner.

Також спеціальний круїзер отримає переглянутий кузов із бічними повітрозабірниками, змодельованими на зразок передньої решітки Bentley. Нові бризковики з трьома поздовжніми ребрами та вугільно-червоне сідло з вишитим логотипом бренду відсилатимуть до Batur. Стандартний для байку колір Metallic Scarab Green також запозичений із палітри купе.

Технічно Diavel for Bentley повністю ідентичний базовому круїзеру-довгожителю Ducati. Мотоцикл оснащений стандартним 1,2-літровим двигуном V4 із рідинним охолодженням. За даними Ducati, потужність двигуна складає 166 к.с. при 10750 об/хв. Максимальний крутний момент у 126 Нм досягається при 7500 об/хв. Офіційних даних щодо продуктивності немає. Враховуючи заявлену споряджену масу стандартного Diavel у 236 кг, очікується, що спецверсія перевершить будь-який чотириколісний Bentley, включаючи 740-сильний Batur.

Клієнтам байк доставлятимуть у дерев’яному ящику в комплекті із сертифікатом, що підтверджує оригінальність. Також підрозділ Mulliner підготував спеціальну колекцію курток та шоломів для поїздок «верхи».


Оригінал статті за посиланням