Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

BMW Z4 обіцяна лімітована серія

Щорічний конкурс елегантності Concorso D’Eleganza Vlla d’Este в Італії став місцем прем’єри нового шутинг-брейку BMW. Шоу-кар під назвою BMW Touring Coupe побудували на базі серійного задньопривідного родстера Z4.

Концепт викликав велику цікавість у відвідувачів виставки. За словами Едріана ван Хойдонка, директора BMW з дизайну, це може стати підставою для випуску лімітованої серії, наприклад, 50 одиниць.

Від базового родстера концепт BMW Touring Coupe відрізняється оригінальними кузовними панелями. Зокрема, задні крила та дах у нього з листового алюмінію. Сталеві дверцята багажника виготовлені вручну, а сам відсік обтягнутий дорогою натуральною шкірою. Також у шоу-кара оригінальні «ніздрі» з подвійними вертикальними ламелями та широкою рамкою. Усі елементи декору вкриті сріблясто-бронозовою фарбою. Такого ж кольору й п’ятиспицеві колісні диски.

Технічно BMW Touring Coupe повністю повторює базовий родстер Z4. Обидва оснащені 3,0-ліровим бензиновим двигуном з подвійним турбонаддувом. Потужність агрегату — 340 к.с. У серійному автомобілі двигун пов’язаний з фірмовою автоматичною коробкою передач Steptronic.


Оригінал статті за посиланням