Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

“Було морально незвично перебувати оголеним на майданчику”: MÉLOVIN презентував кліп “Dreamer”

У день свого 27-річчя MÉLOVIN презентував кліп на пісню “Dreamer”. У новій відеороботі артист продемонстрував шлях власного внутрішнього мрійника від народження і до... А заради втілення власного задуму, MÉLOVIN довелося перебороти страхи і вперше постати перед камерами оголеним. 

У кліпі “Dreamer” MÉLOVIN відкрив аудиторії нову частинку своєї душі. Артист відверто поділився історією свого становлення, у якій час від часу траплялися зовсім не казкові події. Саме тому сьогодні MÉLOVIN закликає всіх і кожного – мріяти і не опускати руки на шляху до реалізації власних мрій. 

“Ця робота особлива для мене саме через її глибину та філософію. «Народжені, щоб сяяти і ніяк інакше”: так ми всередині команди та з режисерами Павлом Закревським і Маріамі Погребинською охрестили цей кліп. Це історія від народження мрійника і до…, а до чого, кожен вирішить для себе сам після перегляду кліпу”, – поділився MÉLOVIN.

Для зйомок нової роботи MÉLOVIN обрав кілька цікавих образів – знайомий костюм із національного відбору на Євробачення-2024 та кілька його видозмінених версій у чорному та білому кольорах, а ще шокував відвертими кардрами, на які наважився лише заради ідеї кліпу: 


“Я вперше був оголеним на майданчику. Оголений повністю. Це було морально незвично, виникало багато протиріч всередині. Хто б погодився бути оголеним перед величезною знімальною командою? Це було змаганням всередині себе. Але ж, сам вигадав цей кадр – іди до кінця, якщо називаєш себе творцем. Я кинув собі цей виклик для того, щоб передати ту картину, яку уявляв у голові. Щоб увійти знову у ту саму роль, яку проходив кожен із нас без винятку. Це вартувало цього! Це вийшло без прикрас, по-справжньому. Так само як 27 років тому”, – зізнався артист.

Кліпом “Dreamer” MÉLOVIN вкотре наголосив – люди народжуються щирими мрійниками, які роблять цей світ яскравішим і кращим, лише віра в це допоможе впоратися з усіма викликами та пройти цей шлях гідно: “Сяйте яскраво і нічого не бійтесь. Мрійте та здійснюйте свої мрії! Ми не народжені, щоб бути в руках страху. Ми народжені сяяти і ніяк інакше”, – закликає MÉLOVIN.