Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

Де купити кросівки adidas на поточний сезон?


Купити кросівки — це дуже важливе завдання для кожного з нас. Сьогодні сучасні фешн-тенденції розширюють рамки дрес-коду і дозволяють носити те, що комфортно і приємно. Тому спортивний і вуличний стилі все більше набирають популярності. Тут ми розповімо вам про те, як правильно вибрати для себе зручні кеди, а також познайомимо вас з асортиментом бренду адідас.

Головним питанням підбору ідеальної пари є розмір. Здавалося б, це настільки просто й очевидно, але багато хто помиляється саме на цій стадії придбання.

Чи знаєте ви, що неправильно підібрана величина може принести вам травми та інші жахливі наслідки?

Але з виробами від adidas ви можете не турбуватися про подібні проблеми! На офіційному сайті інтернет-магазину представлена докладна і виключно зрозуміла size сітка, яка допоможе вам запросто дізнатися про всі нюанси і подарувати собі щастя від задоволення носіння якісного і комфортного взуття.

Для початку ми пропонуємо дізнатися про важливі деталі, щоб коректно виміряти стопу.

Як мають сидіти туфлі на нозі?

Три основні чинники, які слід враховувати при перевірці посадки: довжина, ширина та об'єм.

·    Між кінцем взуття і найдовшим пальцем має залишатися хоча б половина сантиметра. Це дасть змогу стопі вільно відчувати себе, і не буде перетискати ступні. Для найбільш точного виміру ми радимо твердо стояти на підлозі, і тільки після цього маневрувати сантиметром.

·    Наступним параметром правильної посадки є ширина. Нога повинна повністю облягати проміжну підошву, а верхня частина щільно прилягати. Але в жодному разі не купуйте занадто вузькі моделі.

Кожна модель фірми оптимізована з точки зору посадки. Форма колодки та інших частин конструкції розроблена з урахуванням всіх особливостей стопи, щоб забезпечити зручну посадку, баланс, комфорт і підтримку.

Якщо ви вирішили купити кросівки бренду, то віддали перевагу високотехнологічності, продуктивності протягом усього дня. Весь асортимент створюється з урахуванням дотримань безпеки, амортизування, світловідбивання, вологопоглинання та інших. У кедах лейбла ви зможете бігати по слизьких і мокрих поверхнях, тренуватися, вичавлюючи останній піт, маневрувати та не турбуватися про те, що річ спаде.

На офіційному сайті ви можете купити кросівки та багато іншої продукції компанії. Обов'язково підпишіться на розсилку з найсвіжішими новинами, отримайте додаткову знижку та оформіть замовлення в кілька кліків. Вдалих покупок!