Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

Ford Transit отримав оригінальний тюнінг від ательє Motion R

Британське ательє Motion R доопрацювало вантажний фургон Ford Transit Custom 2023 року. Тюнінг вийшов вражаючий.

Популярний середньорозмірний фургон отримав більш вузьку решітку радіатора, схожу з Ford Mustang, і передній бампер зі збільшеним повітрозабірником і спліттером. Аеродинамічний обвіс та спойлер на даху, новий задній бампер з великим дифузором та двома овальними вихлопними трубами матового чорного кольору. Їздить Transit Custom від Motion R на 20-дюймових кованих легкосплавних дисках.

Салон Transit виглядає не менш стильно, ніж його зовнішній вигляд. Він оброблений чорною шкірою Nappa та алькантарою з контрастним рядком, які доповнюють вставки з карбону. Для тих, кому ця версія здається не такою вже агресивною, фахівці ательє запропонують обмежену MC Edition, тираж якої складе 50 екземплярів.

Цей варіант отримав ковану карбонову обробку навколо решітки радіатора та повітрозабірників, задній спойлер та дифузор у стилі Mansory. У салоні є спеціальні значки, а у кузові відсіки для зберігання дощок, гідрокостюмів та іншого спорядження для серфінгу. Доопрацьовувати силову установку не стали. Тобто у рух фургон призводить 2,0-літровий турбодизель EcoBlue потужністю 168 к.с. Вартість Transit Custom від Motion R стартує від 74 995 доларів, а варіант MC Edition – від 81 265 доларів.

Оригінал статті за посиланням