Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

«Гаснуть ліхтарі»: музична драма про втрачену любов від POSITIFF

Новий трек «Гаснуть ліхтарі» демонструє вміння попспівака POSITIFF експериментувати зі своїм звучанням і розповідати історії за допомогою музики. Після запальних гітів «Спалахи» й «Небо нахилю» артист занурює слухача у світ нічної меланхолії. 

«Гаснуть ліхтарі» — це музична драма, де головний герой переживає напружене розставання з близькою людиною. Тривога й смуток заволоділи його думками, мрії лишились нездійсненими, а ліхтарі любові й надії згасли. У фіналі пісні відбувається емоційний поворот. Залишившись на самоті, ліричний герой наважився змінити себе. Попри болісну втрату, він зберіг у серці світло, яке має вивести його з темряви.


Разом із піснею POSITIFF презентує відеокліп. У ньому артист шукає порятунок від депресивного стану, коли все навколо здається тьмяним і безглуздим, а час ніби уповільнюється. Він вдається до звичайних «рятівних», на його думку, розваг: вечірки, розкішні дівчата й вінтажні авто. Але тільки лишившись сам-один, головний герой знаходить вихід і перероджується, здіймаючись вгору — далі від минулого.

«Для мене робота над «Гаснуть ліхтарі» стала експериментом як у музичному плані, так і у візуальному. Я ніколи ще не мав такий вигляд і таке звучання. В кліпі глядачі побачать мене у двох незвичних образах у колі моїх друзів — молодих артистів, блогерів, а також моєї танцювальної команди. До зйомок приєдналися виконавці MOLODI, Ostrovskyi, Райчу, Настя Балог, NANA, Уляна Шуба, блогери Саша Кузьменко, LUNY та SNAZZYLIS», — коментує POSITIFF.