Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

• КИЇВ - 107.4 FM • ЖИТОМИР - 107.3 FM •ДНІПРО - 92.9 FM • КРИВИЙ РІГ - 103.2 FM • МИКОЛАЇВ - 106.4 FM • ОДЕСА - 102.2 FM • КРЕМЕНЧУК 102.1 FM • ХАРКІВ - 90.4 FM • ЧЕРКАСИ - 101.6 FM • КРОПИВНИЦЬКИЙ - 102.6 FM • РЕКЛАМА НА АВТОРАДІО - 0 800 332 708 •

Хто перший: Run Ukraine збирає разом супергероїв. Реєстрацію розпочато

Хто перший: Run Ukraine збирає разом супергероїв. Реєстрацію розпочато

“Хто перший” — спортивно-розважальне змагання для супергероїв 8-12 років. 

Run Ukraine за підтримки департаменту молоді та спорту м. Києва проводить змагання «Хто перший» для того, щоб популяризувати активний спосіб життя серед дітей та мотивувати юних спортсменів до нових звершень, нових цілей. 

Реєстрація на захід безкоштовна та відкрита за посиланням: https://kids.runukraine.org 

Зареєструвати дітей можуть батьки на сайті заходу до 22.04 (https://kids.runukraine.org).

Проєкт складається з 2-х етапів: онлайн та офлайн формату. Перший етап — відбір учасників за критеріями фізичної підготовки — проходить в онлайн-форматі. Діти мають виконати набір спортивних вправ на швидкість, записати тренування на відео та надіслати його організаторам. Другий етап відбувається в офлайн-форматі і передбачає формування 2-х команд із 120 фіналістів.

Кожна команда має свого капітана-наставника, який підбадьорює та надихає учасників під час заходу. Лідери команд — це відомі спортсмени, зірки та блогери, які власним прикладом можуть надихати молодь до нових звершень.


 6-7 травня – 2-й етап змагання, який проходитиме в Києві, у ТРЦ “Respublika”.

“Наша команда вже 13 років працює над популяризацією масового спорту в Україні. Кожного року ми проводимо найбільші бігові заходи країни та залучаємо все більше і більше громадян до активного способу життя. У рамках кожного нашого заходу ми проводимо безкоштовні дитячі старти, аби залучати молодь та дітей різного віку до розвитку бігової культури. Формат заходу “Хто перший” передбачає розвиток командного духу у дітей шкільного віку та мотивації до спортивних звершень, які дають впевненість та роблять тебе сильнішим, витривалішим і кращим, ніж ти був вчора. Важливо, щоб у такий важкий час наша молодь долучалася до спорту та знаходила опору у самих собі. Орієнтувалася на себе та прагнула до нових вершин” — зазначає організатор Іван Третьяков. 

“Другий рік триває війна в нашій країні. Київ став не просто серцем України, а прикладом незламності для всього світу рік тому. Тому маємо і надалі тримати планку найкращих, тих хто веде за собою. Цей проект націлений на наше молоде покоління, на те майбутнє, яке ми можемо створити вже зараз, вклавши в нього правильні сенси та цінності. Спорт — шлях до виховання тих, хто буде діяти, брати відповідальність і не боятися робити. Саме такі заходи зможуть показати дітям, що бути проактивним, займатися спортом — це круто, це саме твій шлях до пошуку себе” — Юлія Хан, директор Департаменту молоді та спорту м. Києва.

“Хто перший” створила команда Run Ukraine за підтримки департаменту молоді та спорту м. Києва. Участь у заході безкоштовна.

Довідка:

Run Ukraine — організатор наймасштабніших спортивних заходів України. З 2010 року компанія провела понад 30 міжнародних змагань для любителів бігу та спортивних ентузіастів. Місія Run Ukraine — організовувати спортивно-масові події найвищого рівня, надихати та мотивувати людей займатися бігом.