Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

Кохання, якому не судилося стати щасливим: новий сингл JEVAGA «Зі Львова до Києва»


Українська поп-співачка JEVAGA випустила новий проникливий сингл під назвою «Зі Львова до Києва». Це історія кохання на відстані, якому не судилося стати щасливим. У пісні переплетені пристрасть і смуток, біль і самотність, самовідданість і вірність, відчуття невзаємності і готовність подолати будь-яку відстань заради довгоочікуваної зустрічі. 

Трек «Зі Львова до Києва» присвячений всім, хто кохав чи кохає без відповіді.


«Цією піснею я хотіла передати почуття всепоглинаючої любові і ніжності, суму і пристрасті закоханої дівчини, а також шалену, неосяжну віру в те, що він теж любить і чекає. Буває так, що обіцяєш собі, що це в останній раз, але серце не слухається і живе своїм життям. Всі думки, мрії, спогади – про нього, ти живеш від дзвінка до дзвінка, від зустрічі до зустрічі, і готова подолати будь-яку відстань тільки, щоб обійняти його і зазирнути в кохані очі. Коли кохаєш – забуваєш про гордість, про себе, все навколо не має значення» – зізнається JEVAGA.

Не важливо, як називається місце на карті, де живе кохана людина. Львів та Київ – це збірний образ міст, обʼєднаних любовʼю, відстань між якими не має значення, якщо почуття переповнюють до країв.

«Пісня «Зі Львова до Києва» народилася із серця і, сподіваюсь, буде відчутою слухачами. Також цією композицією я хочу показати, що «бігати на пальчиках» за коханим не має сенсу, якщо почуття не є взаємними» – ділиться співачка.

Режисером кліпу став відомий український кліпмейкер Влад Разіховський, який знімав музичні відео багатьом українським артистам, серед яких: TAYANNA, Без Обмежень, Друга Ріка, Наталія Могилевська, Ірина Білик, Олександр Пономарьов та ін. 

Вперше у своїй карʼєрі в кадрі JEVAGA не одна. Співачці у взаємодії з актором Павлом Пашуткіним вдалось передати всю гаму почуттів та відносин між головними героями.

Зйомки проходили з ранку до пізньої ночі у трьох локаціях: у потязі-ресторані в центрі Києва, у студії та просто неба в снігу.