Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

Міс Україна привітала українців з днем української мови

«Українська мова - це наше джерело ідентичності, великий скарб, який ми передаємо від покоління до покоління. Нехай цей день нагадує нам про важливість нашої мови і спільної історії» - привітала підписників зі святом Софія Шамія.

Також нещодавно відбулась благодійна арт-терапія за ініціативи Національного конкурсу «Міс Україна». Нагадаємо, Софія з ранніх років захоплюється малюванням. З початком повномасштабного вторгнення, «Міс Україна 2023» написала декілька робіт («Очі печалі» та «Втрачене дитинство»), які продала на аукціоні. Всі зібрані кошти від картини «Очі печалі» Софія передала на потреби організації «Frontline medics». Завдяки продажу роботи «Втрачене дитинство», дівчина змогла зробити подарунки дітям з навчально-реабілітаційного центру «Мрія» у Львові.

Малювання - це спосіб виразити свої почуття та енергетично відновитись через фарби та полотна. Тому, головною метою зустрічі було спілкування та підтримка одне одного, адже більшість учасників - це вимушено переміщенні діти з батьками, яким подекуди складно адаптуватись до нового місця проживання.
На майстер-класі кожен учасник створив власну картину-афірмацію, гарно та тепло провів час та отримав позитивні емоції від зустрічі.