Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

Nissan нарядився до Гелловіну

Цього року на виставці тюнінгу SEMA у Лас-Вегасі можна побачити одразу два спорткари Nissan Z. Один із них доопрацював сам виробник, другий — японське ательє Liberty Walk, що спеціалізується на виготовленні агресивних widebody-китів. Оскільки шоу відкрилося напередодні Гелловіну розширенний в усі боки кузов купе оформлений в помаранчево-чорній гамі.

Такі форми йому надав склопластиковий обвіс. До нього увійшли нові бампери: передній із широкою чорною секцією та розвиненим спліттером, задній із дифузором. Також «дводверці» дістався новий капот із двома рядами вентиляційних отворів, накладки на колісні арки та широкий задній спойлер. Коштує такий обвіс 9 328 доларів. Той самий набір, але з карбоновим капотом та спліттером обійдейться у 11 583 долари.

Для його встановлення знадобляться койловери (регульовані амортизаційні стійки) та спеціальні диски й шини. Також у демонстраційного автомобіля хромовані вихлопні патрубки, чорні вінтажні дзеркала та декоративні наклейки на кузові. У салоні встановили укорочені спортивні ковші Bride.

Тим, хто хоче просто освіжити зовнішність свого Nissan Z тюнер пропонує простіші набори. Склопластиковий комплект без розширювачів колісних арок можна придбати за 6 573 доларів, карбоновий — за 8 833 долари.

У США стандартний Nissan Z із 3,0-літровим бензиновим Twin-Turbo V6 потужністю 405 к.с. коштує від 42 210 доларів. Версія Nismo з форсованим до 426 к.с. двигуном та доопрацьованим шасі стартує від 64 990 доларів.


Оригінал статті за посиланням