Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

НОВІТНІЙ КРОСОВЕР PORSCHE ЇДЕ В УКРАЇНУ: НАЗВАНО ЦІНИ

На українському ринку Porsche Macan другого покоління запропоновано у двох потужних версіях.

Подробиці про появу Porsche Macan в Україні повідомили на офіційному сайті представництва бренду. Нагадаємо, що зі зміною поколінь кросовер став повністю електричним. Модель побудовано на новій платформі PPE, а дизайн зробили сучаснішим – в стилі останніх автомобілей бренду.

У салоні Porsche Macan EV на передній панелі тепер встановлено одразу три дисплеї, один з яких призначений для переднього пасажира. Інформаційно-розважальна система створена на базі ОС Android і включає навігацію Google Maps. Є також проєкція на лобове скло з доповненою реальністю. Об’єм багажника зріс до 540-1348 л, спереду є ще додатковий 84-літровий відсік.

На українському ринку електрокросовер запропоновано у двох повнопривідних та двомоторних версіях. Потужність Macan 4 становить 408 к.с., у топовий варіант Turbo – 639 сил. Прискорення до “сотні” – 5,1 та 3,3 секунди відповідно. Батарея місткістю 100 кВт-год забезпечує запас ходу 591-613 км залежно від модифікації.

Новий Porsche Macan другого покоління з’явиться в Україні у нинішньому році, на нього вже почали приймати замовлення. Ціни стартують від 3 225 530 гривень (78 734 євро).