Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

• КИЇВ - 107.4 FM • ЖИТОМИР - 107.3 FM •ДНІПРО - 92.9 FM • КРИВИЙ РІГ - 103.2 FM • МИКОЛАЇВ - 106.4 FM • ОДЕСА - 102.2 FM • КРЕМЕНЧУК 102.1 FM • ХАРКІВ - 90.4 FM • ЧЕРКАСИ - 101.6 FM • КРОПИВНИЦЬКИЙ - 102.6 FM • РЕКЛАМА НА АВТОРАДІО - 0 800 332 708 •

Новий простір культурної свідомості в Європі — Стадіон Культури

За 2022 рік культура України зазнала суттєвих змін. Ми почали досліджувати рідне, автентичне мистецтво, знайомитися з унікальними артистами, художниками та фотографами. Зрозуміли, що чим більше у нас намагаються забрати, тим більше наш народ набуває. 

Сьогодні українці прагнуть сприймати якісну творчість, але умисне пригнічення та спотворення мистецтва, себто “шароварщина”, досі існує.

Культурна освіта та якісний мистецький простір — це те, що сьогодні необхідно кожному. Так і народилась ідея створення соціально-культурної ініціативи “Стадіон Культури” (СК), яка займається організацією фестивалів. Найближча подія вже 3 та 4 червня (😱 це вже за місяць). До речі, проходитиме все на величезному Льодовому стадіоні.

WHAT ABOUT “СТАДІОН КУЛЬТУРИ”?

За час повномасштабного вторгнення всі ми емоційно вигоріли, але втомлені + виснажені українці = це дуже не ок. Адже поки наші захисники і захисниці боронять країну від ворога, ми маємо бути сильними та ефективними у допомозі їм: проводити збори, розповідати світові про те, що відбувається на території України. Для цього потрібен внутрішній ресурс, сили та стабільний емоційний стан. Ми повинні вміти насолоджуватися життям тут і зараз, знаходити натхнення навколо себе, щоб продовжувати донатити й бути корисними.

У цьому контексті і був створений “Стадіон Культури” — простір культурної свідомості, який об’єднує креативні індустрії, просвітницькі проєкти та благодійні ініціативи у форматі фестивалю.

Цей захід покликаний:

інтегрувати розважальні заходи та просвітництво;

розповідати про культуру нашою рідною про наше рідне;

культитувати любов до сучасної творчості;

розвивати світогляд українців через естетичне сприйняття різних видів мистецтва та інших заходів;

і головне – об’єднувати палаючі ідеї та великі уми.

МЕХАНІКА ФЕСТИВАЛЮ

“Стадіон культури” — це подія, на якій можна відвідувати лекції, бранчі, фешн-експозиції, насолоджуватися справжньою українською кухнею та музичними джемами, танцювати під DJ-сет та відчувати культуру у всіх можливих і неможливих її проявах. І головне, що все це відбувається в межах 13 000 квадратних метрів.

Гастроіднустрія, музика, мода, кіно, театр, фото, освітницькі заходи: лекції та дискусії і “дитинствокультура”, себто освіта та розважальні заходи для молодшого покоління — все це поєднається вже 3-4 червня на Льодовому стадіоні.

ЩО, ДЕ, КОЛИ?

Вперше подія відбудеться 3-4 червня, місцем проведення фестивалю стане Льодовий стадіон (проспект Академіка Глушкова, 9).

Це будуть два дні неймовірних емоцій, драйву, літнього вайбу та спілкування з класним, свідомим ком’юніті.

Ціна вхідного квитка становить 250 гривень.

Усі деталі події будуть розміщені на сторінці проєкту instagram.com/kyiv.stadionkultury, тож уважно слідкуй за новинами фестивалю, аби потім не сумувати, що квитки закінчилися!