Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

Оновлені підходи до працевлаштування - сайти для пошуку роботи

Працевлаштування за кордоном стає все більше популярним та перспективним. При цьому список вакансій за кордоном постійно оновлюється, що також є важливою перевагою. 

Однією з особливостей працевлаштування за кордоном є велика кількість сайтів, що допоможуть знайти вакансію на будь-який «смак та колір». При цьому серед цих ресурсів навіть є свій рейтинг та топ. 

Де та як шукати роботу за кордоном? 

Буквально щороку складнощів, щоб знайти роботу за кордоном, стає менше. Разом з цим зростає і туристична сфера. Достатньо переглянути ресурси, де чимало інформації про туризм та міграцію, як wikipedia. При цьому вся ця корисна інформація абсолютна безкоштовна та доступна в будь-якому куточку світу. 

Як знайти роботу за кордоном:

  1. Для початку краще визначитись зі сферою працевлаштування чи з країною для міграції.
  2. Далі варто оновити резюме (в цьому до речі допоможуть спеціальні сайти, де є численні шаблони).
  3. Далі варто вибрати сайти. Саме ресурси стали безкоштовною альтернативою звичних та застарілих дощок оголошень. 
  4. На сайті можна шукати вакансії за чисельними фільтрами: вакансія, професія, країна. 

Серед безлічі варіантів (а є ще звʼязки, корисні знайомства та газети чи журнали) саме сайти дозволяють максимально швидко та безпечно працевлаштуватися за кордоном. 

Layboard.com

Сайт Layboard.com є тим простим прикладом, коли поєднується простота та ефективність. На сьогодні існує безліч ресурсів та платформ для пошуку роботи, які забезпечують інноваційні та оновлені підходи до працевлаштування. Саме Layboard.com надає прості фільтри, швидку реєстрацію та регулярне оновлення оголошень.

WRnCUfyZKN5hfLl3phatsipQLEa2NbYo6Nsxu34XM7Um3as0FJzke6s-13YGsHs2Y0PFwTD7RJAo2qX6GJ7LLHYTUYaba_yigxMeRlzaRAxDbpx8eYKjo4qD0GA2JlQfTxzpsGw4wQlvhac2nuQ_wic

Сайт також охоплює неймовірну кількість країн, де можна знайти роботу. Такий шанс випадає як кваліфікованим працівникам, так і мігрантам без досвіду. 

LinkedIn

LinkedIn – це професійна соціальна мережа, яка не тільки дозволяє будувати професійний імідж, але і шукати роботу та знаходити вакансії буквально за кілька кліків.

Через платформу можна слідкувати за окремими компаніями та отримувати оновлення щодо вакансій, які можуть бути корисними.

Indeed

Спеціальний ресурс Indeed – це великий міжнародний сайт для пошуку роботи, який агрегує вакансії з різних джерел. Мігрант може використовувати різні фільтри для точного пошуку вакансій за регіоном, галуззю, зарплатою та іншими критеріями.

Glassdoor

Glassdoor – це платформа, де можна досить швидко знайти не тільки вакансії, але і подивитись відгуки про компанії, порівняти заробітну плату на одну пропозицію, почитати про інтерв'ю та інші корисні дані від реальних працівників.

Monster

Ще одна надзвичайно популярна платформа Monster доступна навіть без реєстрації нового користувача. 

До всього Monster – це один з найдавніших і найбільших сайтів для пошуку роботи за кордоном, де є постійні оновлення та велика кількість корисної інформації. Ресурс пропонує тисячі вакансій в різних галузях та країнах, що можна сортувати за різними критеріями. 

CareerBuilder

CareerBuilder – це платформа, яка об'єднує вакансії великої кількості компаній та дозволяє здійснювати пошук за ключовими словами, локацією та іншими параметрами. Вона достатньо проста в використанні та підходить для створення резюме. 

ZipRecruiter

Вибір платформи напряму залежить від галузі, регіону та індивідуальних потреб. Проте при будь-якій із потреб можна звернути увагу на сайт ZipRecruiter.

Платформа підходить для пошуку роботи майже у кожній сфері діяльності. При цьому сайт простий і зрозумілий навіть новачку. 

SimplyHired

Ще одна проста в використанні платформа. Вона тільки набирає популярності, але вже є достойним вибором для багатьох мігрантів. 

SimplyHired – це платформа для пошуку роботи в різних країнах, особливо в Європі, яка також агрегує вакансії з різних джерел та дозволяє налаштовувати пошук за різними параметрами. 

Google for Jobs

Сайт Google for Jobs – це інтегрована функція пошуку роботи в пошуковому двигуні Google, яка агрегує вакансії з різних сайтів.

Такий спосіб пошуку роботи за кордоном не є найпопулярнішим, проте з кожним днем він залучає все більше користувачів. Ця система проста й тим, що достатньо мати особистий кабінет в Google.