Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

Панк-бенд STRINGY! став переможцем відбору та записав кавер на пісню “Хлопці-олігархи”, який ставв одним з саундтреків фільму "Я, "Побєда" і Берлін" за мотивами повісті Кузьми Скрябіна

Культові українські виконавці, а також молоді артисти записали 16 кавер-версій хітів легендарного бенду “Скрябін для пригодницького роуд муві «‎‎Я,“Побєда” і Берлін», створеного  за мотивами однойменної книги Андрія Кузьменка. Прем'єра фільму  на великих екранах відбудеться 14 березня 2024 року.


Кузьма Скрябін та його творічість – це революція, яка змінила шоу-бізнес і українську культуру загалом, а його пісні - окремий вид мистецтва. Деякі з них глибокі, а є смішні, сатиричні, і в кожній з них є сенс. Колись він перевернув все догори дригом і показав, що музика має бути про людей і для людей. Саме тому продюсери фільму «Я, «Побєда» і Берлін» вирішили залучити до запису одного з саундтреків його фанів та прихильників творчості.

В 2021 році було оголошено конкурс - будь-хто міг прислати свій демо-запис пісні "Хлопці-олігархи" та позмагатися за те, щоб саме його версія пролунала в фільмі. Переможцями стали учасники панк-бенду STRINGY! Пісню в їх виконанні глядачі зможуть оцінити вже зараз на музичних майданчиках та незабаром в українських кінотеатрах.

Учасники панк-бенду STRINGY!: "Очманіти! - це якщо мʼяко описати нашу реакцію на новину, що ми будемо робити трек до фільму за мотивами книги Кузьми! Для нас важливо у виконанні не своїх пісень, не зробити композицію гіршою ніж оригінал. Звісно важко змагатися з харизмою Кузьми, але наш підхід в тому, щоб придати нового звучання, подивитися на знайому та популярну пісню з іншого боку. В цілому, ми гадаємо, такого результату нам досягти вдалось. Ми з нетерпінням чекаємо премʼєру фільму та, гадаю, разом з нами велика кількість поціновувачів творчості, та таланту Кузьми Скрябіна! Сподіваємось наша версія пісні «Хлопці-олігархи», запамʼятається глядачам та залетить в їхні плей-листи на довгий час! Побачимось в кінотеатрах 14 березня!"

Також, нагадаємо, що днями продюсери оголосили про зміну дати прем'єри фільму в кінотеатрах. Глядачі зможуть побачити довгоочікувану стрічку вже 14 березня - на тиждень раніше, ніж планувалося.

Дізнавайся новини першим! Долучайся до сторінок фільму у соціальних мережах:

Instagram: https://www.instagram.com/yapobedaiberlinmovie
Facebook: https://www.facebook.com/yapobedaiberlin

"‎‎Я, "Побєда” і Берлін" — історія звичайного хлопця, музиканта-початківця Кузьми. За три дні до запланованого концерту він вирушає зі своїм другом Бардом до Берліна на старій «Побєді». Кажуть, там є колекціонер, готовий обміняти жовту бестію на шестисотий «Мерс». Кузьма обіцяє своїй дівчині Барбарі повернутися додому на новій тачці, а хлопцям з гурту - встигнути на виступ.

Уже з перших хвилин подорожі все, звісно, йде не за планом. Проте точно відомо одне: пригода допоможе героям знайти справжнє призначення.

ДОВІДКА:

Оригінальна назва: «Я, «Побєда» і Берлін»
Країна: Україна
Жанр: пригоди, роуд-муві, комедія
Хронометраж: 100 хв
Прем’єра в Україні: 14 березня 2024 року
Виробництво: UPHub за підтримки Державного агентства України з питань кіно та Міністерства  культури та інформаційної політики України й компанії Golden Tile
Дистриб’ютор: B&H Film Distribution Company
Продюсери: Олексій Терентьєв, Юрій Артеменко, Ольга Пантелеймонова
Сценаристи: Анатолій Крим, Олексій Комаровський, Ніна Шуліка
Режисер: Ольга Ряшина
Головні ролі: Іван Бліндар, Марія Стопник, Володимир Гева.
Оператор-постановник: Дмитро Недря
Художник-постановник: Микола Кіщук
Музичний продюсер: Денис Кривошея