Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

Потрібно швидко продати машину? Автовикуп – найкращий варіант!

Настав час міняти авто? Виникли фінансові труднощі та автомобіль більше не засіб пересування, а предмет розкоші? Потрібно продати авто, яке побувало у ДТП? З усіма цими питаннями стикається власник машини, якому доводиться розпочинати організацію продажу транспортного засобу. І далеко не кожен може виділити достатньо часу та нервів для того, щоб щільно займатися цим питанням.

Якнайшвидше хочеться закрити угоду і отримати бажаний результат, але, на жаль, у більшості випадків доводиться долати безліч проблем. А, між іншим, їх можна легко уникнути. Як, запитаєте Ви? За допомогою автовикупу.

Послуга автовикупу – найшвидший спосіб продати машину

Ринок авто перенасичений пропозиціями. На продаж виставлені автомобілі різного терміну експлуатації, стану, з додатковими плюшками та аксесуарами, з можливістю торгу та зустрічі на території покупця.

Плюс до всього є ще й Америка та Корея з аукціонами, які запропонують дуже цікаві умови для покупки. Все це створює враження, що продавати авто доведеться довгі роки, поступово знижуючи вартість від розпачу та під тиском багатої пропозиції ринку.

Але ж вихід є! Викуп авто стане ідеальним рішенням, яке дозволить уникнути головного болю та дуже вигідно розлучитися з машиною. Наприклад, сервіс автовикупу CarFy пропонує:

  • прозорість та чесність послуги – шахраїв на ринку більш ніж достатньо. Важливо зупинити свій вибір на компанії, яка працює, дотримуючись принципів і правил моралі
  • досвід та навички продавця – ведення грамотного діалогу та швидка покупка на взаємовигідних умовах
  • перевірку на СТО – справедлива оцінка та чесний перелік фактичних та потенційних проблем, що впливають на ціну викупу авто
  • викуп уживаних авто та переоформлення за всіма правилами зі сплатою податків до бюджету
  • попередній розрахунок вартості менеджерами або самостійний, за допомогою онлайн-калькулятора.

Продаж машини може бути простим і швидким. Жодних розміщень оголошень на онлайн-майданчиках, жодних тривалих переговорів з покупцями, жодних ризиків потрапити на вудку шахрая.

Потрібен лише мінімальний пакет документів: свідоцтво про реєстрацію ТЗ, паспорт та ІПН власника або довіреність, якщо авто виставляється на продаж не власником.

Підведемо підсумки

Терміновий викуп авто стане найуспішнішою ідеєю, незалежно від причин продажу. Угоду можна закрити за день. Немає витрат на оплату оголошень, виснажливих переговорів із нескінченною кількістю покупців. Переоформлення та інші документальні питання лягають на плечі компанії з автовикупу.

Важливо розуміти, що шахрайські схеми процвітають у будь-якій сфері. Викуп автомобілів не став винятком. Варто приділити увагу репутації та досвіду компанії, яка надає послугу автовикупу, дізнатися про наявність ліцензії на здійснення діяльності, вивчити відгуки клієнтів.

Чесна та прозора співпраця стане позитивним досвідом із вигідними фінансовими результатами. Усі питання продажу вирішуються конструктивним діалогом. Вартість узгоджується та обговорюється.

Послуга автовикупу від компанії CarFy – це можливість продати машину в максимально короткі терміни, отримати фінансову вигоду, душевний спокій та збережені нерви.