Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

РІЗДВЯНА СИМФОНІЯ ВІД A CONCERT: ВСІ ВАШІ УЛЮБЛЕНІ ЗИМОВІ ПІСНІ ЗА ОДИН ВЕЧІР!

Запрошуємо вас, ваших рідних та друзів на святкову програму у виконанні віртуозного орекстру GosOrchestra! В авторському аранжуванні звучатимуть різдвяні мелодії, знайомі кожному з дитинства: саундтреки до фільму “Один вдома”, українські народні пісні, улюблені зимові поп-хіти та трохи різдвяного джазу.

В програмі: “Щедрик”, “ Ой Радуйся Земле”, композиції з фільму “Один вдома” (Джон Вільямс), “Jingle Bell Rock”, “All I Want for Christmas Is You”, “Let It Snow!”, “Happy New Year” (ABBA) та багато інших!

Концерти РІЗДВЯНА СИМФОНІЯ в супроводі світло-візуального шоу відбудуться в сучасній концертній залі Atlas, що знаходиться за адресою вулиця Січових Стрільців, 37-41

Дати подій: 24, 29, 30 грудня та 5, 6, 7 січня. Початок о 19:00.

Придбати квитки можна за посиланням: https://concert.ua/uk/events/rizdvjana-simfonija-vid-a-concert

Концерт симфонічної музики — чудова можливість відчути різдвяний настрій, провести час з найріднішими та відпочити душею. Звучання оркестру в складі 17 музикантів, тематичний відеоряд та робота професійного художника по світлу допоможуть вам глибоко зануритись в атмосферу кожної композиції.

Обирайте найзручніші дати та місця і подаруйте собі та близьким вечір зимової магії!


Додаткова інформація:

GosOrchestra — віртуозний оркестр, що виступає в складі 20 музикантів та майстерно виконує популярну музику в симфонічній обробці. Унікальні концертні програми з авторськими аранжуваннями, розроблені під керівництвом О. Госачинського, дають можливість по-новому почути улюблені мелодії!

A CONCERT — це команда досвідчених організаторів, що об’єднали свій попередній досвід для створення нового формату подій. Влітку ми 2023 задумали і реалізували в Києві новий проєкт — концерти симфонічної музики та джазу на терасах River Mall та Gulliver, а зараз готуємо для вас новорічний сезон!

Підписуйтесь на соціальні мережі проєкту, щоб слідкувати за анонсами та отримувати важливу інформацію!
https://www.instagram.com/a.concert.official/