Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

Саундтрек кохання: дебютна пісня молодої співачки RUMA

Молода українська артистка RUMA випустила дебютну пісню «Дотик». Ніжні почуття, теплі спогади та незабутні дотики — це далеко не все, про що можна згадати під час прослуховування треку. «Дотик» здатен не лише витягти із пам’яті найбільш незабутні спогади, а й засісти в голові на довго.

Раніше RUMA співпрацювала з українськими артистами, пишучи для них пісні. Артистка навіть стала директоркою студії звукозапису та працює над новим музичним лейблом FoxLab. Проте, як зізнається співачка, зрозуміла, що хоче і сама виконати свою пісню. 

— Я відчула, що хочу ділитися тим, що в мене на душі. Передавати змісти, які засіли глибоко в моєму серці через музику.

«Дотик» — це дебютна пісня артистки, яка стане близькою багатьом парам, адже кожна із них точно має свій саундтрек кохання. RUMA зізналася, що цей трек про “ту саму” пісню, яка є в кожної закоханої пари і об’єднує лише їх. Трек, при прослуховуванні якого, виринають спогади про щасливі моменти того першого дня, поцілунку, теплих моментів кохання.  

Цю пісню співачка написала разом з відомим аранжувальником та саундпродюсером Антоном Крайновим. Слова пісні належать артистці, а музика і продакшн — Антону.

— Я вклала в цю роботу безліч емоцій. Я сподіваюсь, що це відчуватиметься з перших нот.