Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

Щедра душа: Криштіану Роналду подарував мамі Porsche, а співаку на її дні народження – годинник за €75 тис.

Роналду любить широкі жести – робить подарунки не тільки своїм рідним.


В останній день минулого року мама форварда «Аль-Насра», Долорес Авейру, святкувала своє 69-річчя. Люблячий син влаштував їй сюрприз. Він не тільки примчався до неї на Мадейру після гри в Ель-Ріяді, а й підготував дорогі подарунки – вечірку за участі співака Луїса Сантани і Porsche Cayenne останньої моделі.

Долорес була настільки зворушена, коли побачила автомобіль вартістю майже $100 тис., що розплакалась. І це при тому, що в її автопарку вже є білий Porsche Panamera і чорний Mercedes-Benz. Звісно ж, теж подаровані сином.

Ще більше був зворушений Луїс Сантана, який теж отримав презент від Роналду – годинник Rolex за €75 тис.

Португальська зірка футболу дуже любить демонструвати свою щедрість. Граючи за мадридський «Реал», він періодично дарував тренерському складу і співробітникам  футбольного клубу девайси. Одного разу це було 20 iPhone останньої моделі.

Нещодавно він вручив годинник із лімітованої серії Heart of Ronaldo за €100 тис. (випускається у співпраці з Jacob & Co) камерунському боксеру Франсісу Нганну. Вочевидь, це був мотиваційний презент перед боєм з Тайсоном Ф’юрі.

А своєму футбольному агенту Жорже Мендесу (він вважається найкрутішим у своїй справі) 8 років тому подарував на весілля один з грецьких островів. Ціну, звісно, Роналду не озвучував. Однак експерти вважали, що вартість острова – кілька мільйонів доларів.