Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

Skoda показала нову Octavia незадовго до дебюту

За кілька тижнів Skoda має намір презентувати оновлений ліфтбек Octavia. У рамках рекламної кампанії найпопулярнішу модель показали на офіційному відео.

Незважаючи на те, що відео затемнено, ключові елементи екстер’єру автомобіля розглянути вдалося. На кадрах видно, що рестайлінгова Octavia отримала збільшену решітку радіатора, інші фари і задні ліхтарі, перероблені бампери і змінений напис з назвою марки на кормі.

Відомо, що зміниться оснащення салону моделі. Тут з’явиться сучасна мультимедійна система та великий сенсорний екран. Також розширять перелік систем допомоги водію й асистентів безпеки. До того ж обіцяють покращити матеріали, що використовуються в оздобленні кабіни ліфтбека.

Оновлену Skoda Octavia запропонують з 1,0-літровим трициліндровим турбодвигуном потужністю 114 к.с., 1,5-літровим чотирициліндровим двигуном на 145 к.с. та 2,0-літровим агрегатом з віддачею 190 та 245 к.с. Також у лінійці очікуються 2,0-літрові дизельні турбомотори на 150 і 200 к.с., які доповнять 48-вольтовими стартер-генераторами, та повноцінна гібридна версія моделі на основі 1,5-літрового двигуна, доповненого електромотором.


Оригінал статті за посиланням