Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

SKODA ПРЕЗЕНТУВАЛА АБСОЛЮТНО НОВИЙ УНІВЕРСАЛ SUPERB COMBI


Чеський автовиробник офіційно представив практичний та добре оснащений універсал Skoda Superb Combi нового покоління.

Про це повідомляється на сайті Skoda. Новинка є найближчим родичем VW Passat, який тепер випускається тільки у кузові універсал. Але в лінійці Skoda залишився й седан.

В салоні нового Superb Combi встановлено окремий дисплей інформаційно-розважальної системи діагоналлю до 13 дюймів, вперше доступний також проєкційний дисплей.

Важіль селектора коробки передач перемістився на рульову колонку. У перелік оснащення увійшли сидіння Ergo з десятьма пневматичними масажними подушками, помічник паркування з дистанційним керуванням, система напівавтономного водіння та аудіосистема з 14 динаміками.

З новинок: система Phone Box з бездротовою 15-ватною швидкою зарядкою та голосовий помічник Laura, який незабаром буде доповнений штучним інтелектом ChatGPT, що спростить керування численними функціями автомобіля. Об’єм багажного відділення становить 690 літрів – на 30 л більше за попередника.

Силові установки Skoda Superb 2024:

-    бензин 1,5 л (150 к.с.)

-    бензин 2,0 л (204 або 265 к.с.)

-    дизель 2,0 л (150 або 193 к.с.)

-    плагін-гібрид (204 к.с.)

Гібрид на базі 1.5 TSI та електромотора тепер забезпечує запас ходу на електриці понад 100 кілометрів за випробувальним циклом WLTP.