Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

Славія - Сила Роду

Рід це енергія, сила, яка нас об‘єднує, духовний егрегор, який дає нам підтримку богів, а також наших предків.

Славія: - «Без коріння Нація не наростить листочки. "Сила Роду" про силу українців, зв’язок поколінь. Це подяка предкам.

Натхненням для написання пісні стала боротьба зі злом нескореного українського народу, який прагне великого і вільного життя. Вона несе в собі віру, та любов до українського. Відео містить рідні нашим серцям деталі культурної спадщини. У вишиваних орнаментах зашитий код, оберіг».

Ірина Фаріон: - «Сьогодні був не день, а Дар Божий. Записували зі Славією кліп на її дивовижну і шедевральну пісню "Сила Роду". Це не просто віртуозно одуховлена постанова епізодів, а проживання кожної миті єдности поколінь: від дідів і прадідів до матері, воїна і дитинки. Від чару материнських чорнобривців та щита нашої вишиванки до зерен найвищої Ідеї Роду-Нації. Від минулого, що не минуло й не мине, бо кожна мить є вічна, коли в ній любов до свого роду-народу. Я давно не чула такої близькости Неба, як нині, коли за сюжетом-реальністю передавала Славії каблучку її бабусі, що була точно така ж, як у моєї мами.....Ось це і є коло-кільце нашої єдности, духової сили і неминучої перемоги. Неймовірна вдячність всім за натхненну працю-творіння. Кліп незабаром. То буде Фест!!!!»

В чому сила українців? Що таке Україна? Як вона звучить? Відповідь у пісні, та у відео, наскрізь пронизаного символізмами.