Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

Співачка MOROZOVA презентує відео про кохання на відстані

Співачка MOROZOVA (Наталія Морозова) презентує нову відеороботу «Ну як ти там?». У відео артистка інтерпретує історію кохання на відстані, коли закоханих чоловіка та жінку розлучили тисячі кілометрів, але пристрасні серця б’ються в унісон та зберігають зв'язок між своїми душами. Ця історія відгукнеться кожному: на сьогодні кожен українець зіштовхнувся із розділенням родини або близьких людей на різні міста та країни.

Крім головних героїв, у відео зображений традиційний у нашій культурі символ, що зберігає зв'язок між закоханими. Це обручка на руці, що допомагає жінці відчувати присутність свого коханого поруч. Адже кохання всепереможне: воно подолає всі відстані та кордони.

«У вирії війни головне – не втрачати найцінніше – любов, яка завжди перемагає. Так звичайне питання «Ну як ти там?» і відповідь «Все добре», додає крил і настрою на цілий день. Бо саме це мріє почути кожна жінка або чоловік. Це і є головним меседжем пісні», – говорить MOROZOVA.

Особливістю відео стало те, що співачка доповнила відеороботу своїм живим співом, щоби передати власні непідробні емоції та глибинні почуття.

Символічно, що у день зйомки кліпу сама природа підлаштувалася під настрій пісні. Небо затягнулося хмарами, а на вулиці був туман. Саме це відчуває всередині кожна пара, коли їх розлучають обставини.

«Я присвячує свою пісню усім жінкам та чоловікам, які не можуть бути разом у цей тяжкий час. Їхній внутрішній стан відображає всю суть переживань і щирості почуттів. Пари які з волі долі повинні бути разом, але так далеко один від одного. Навіть той, хто зараз далеко, може бути поруч, якщо він в твоєму серці», – ділиться MOROZOVA.