Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

⚽ РОЗКЛАД ІГОР ЄВРО ДОСТУПНИЙ НА САЙТІ У РОЗДІЛІ ЄВРО 2024 ⚽ ВБОЛІВАЄМО ЗА НАШУ ЗБІРНУ РАЗОМ З АВТОРАДІО ⚽

Співачка YATSUTA закликає насолоджуватися

Свіжий, лайтовий, для вільних та нестримних, для тих, хто вміє любити, хто не боїться віддаватися почуттям сповна. Пісня «Насолода» — для всіх і для кожного. Молода та амбітна співачка YATSUTA прем’єрить новий трек про кохання. Саме це почуття є рушійною силою життя і всіх процесів у ньому. Артистка каже, що зараз, коли війна намагається вкрасти у нас найцінніше, важливо не втрачати час. Особливо це стосується коханих та рідних. Виконавиця вкотре наголошує, що поняття «насолода» важливе у всьому — у творчості, у роботі, у почуттях. За таких умов успіх справи гарантований:

«Я зараз дуже багато спілкуюся з військовими. Їхня «насолода», те, що допомагає триматися — їхні жінки. І коли випадає омріяний час з ними — це однозначне задоволення і щастя. Мені хотілося новою піснею підкреслити важливість таких моментів — бути поруч з тим, кого любиш. Час біжить, ми не в силах його зупинити. Треба насолоджуватися присутністю один одного.» — розказує YATSUTA.


Також артистка нещодавно на підтримку дружин українських військових влаштувала для них «день насолоди і любові до себе»: жіночі бʼюті процедури, фотосесія та смачний обід в ресторані. Співачка реалізувала це разом з Національним реабілітаційним центром «Незламні» першого територіального об’єднання Львова, що є реабілітаційним хабом для військових та має дочірній проект з підтримки їхніх жінок «Жіноча сила». До проекту долучилися 4 незламні українки: Яна, яка в Авдіївці втратила кінцівку через снаряд, що потрапив в дім; Тетяна, чоловік якої тяжко поранений та зараз на реабілітації, Наталя, чоловік якої на фронті втратив кінцівку, поки вона чекала на двійню; Вікторія, яка втратила чоловіка на війні.

«Мені захотілося подарувати їм день радості та відпочинку. Коли, умовно, ти забуваєш про все і концентруєшся на своєму внутрішньому «я». Впевнена, що все вдалося. Хочеться побажати нашим жінкам більше можливостей для насолод і це стосується не тільки зовнішності. Тут більше про любов до себе і до того, що ти маєш» — додає YATSUTA.

Пісню «Насолода» для артистки створив автор та виконавець Дмитро Сисоєв. За словами YATSUTA він відчуває її на всі сто і спільна співпраця завжди гарантує вдалий результат.