Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

Співак PTAX презентує ліричну композицію “Душа”

Чуттєвий трек “Душа” – це пісня-присвята загиблим захисникам України. PTAX (справжнє ім`я – Дмитро Бабчук) – музикант із Запоріжжя, на війні втратив багатьох друзів та знайомих. У цю композицію виконавець вклав усі свої емоції та біль. 


У нашій прифронтовій громаді, я веду музичний супровід церемонії прощання з нашими захисниками. Щоразу бачу сльози матерів та дітей Героїв, розпач всіх, хто не залишився осторонь від цієї страшної біди. Одного вечора, проживаючи всі ці емоції, я створив композицію “Душа”. Все вийшло само собою, з першого разу, я навіть нічого не змінював”, – ділиться співак.

Слова та музику пісні створив сам PTAX. Музичним продюсером виступив Олексій Бабченко, відомий своїми роботами з такими артистами як: Оля Полякова, Катерина Бужинська, Андрій Кравченко, Bazhana та інші. 

“Головне, це вірити та завжди бути підтримкою для наших воїнів. Ми повинні залишити у пам’яті усіх, хто бореться за нашу країну, усіх, кого разом з нами вже немає, але їх подвиг ми маємо пам’ятати завжди. І жити з вірою у краще майбутнє”, – говорить виконавець.