Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

Співоча королева краси Angela представить Україну на The Globe Awards


Співачка та громадська діячка Angela продовжує представляти Україну на престижних міжнародних заходах. Так, з 17 по 19 березня в столиці Азербайджану — місті Баку пройде The Globe Awards, на якому артистка стане амбасадором нашої країни. 

Це проєкт, який охоплює всі сфери діяльності та покликаний відзначати успішні досягнення людей та організацій у різних галузях. Ця ініціатива спрямована на заохочення інновацій, професіоналізму та прогресу в різних сферах життя, чи то мистецтво, наука, соціальна діяльність, бізнес чи інші галузі.

«Цей захід збирає впливових людей, які мають змогу надати системну підтримку проєктам допомоги та відновлення України. Маю честь представляти нашу країну та сподіваюсь, що участь у цьому заході може наблизити успішну реалізацію благодійних програм, зокрема залучити фінансування для дитячого центру Охматдит», — заявила співачка.

Нагадаємо, що змогу стати представницею нашої країни Angela отримала після перемог у найпрестижніших міжнародних конкурсах краси. Так, артистка має титули  Mrs Grand Queen Universe 2023 та  Queen of Creative Ukraine. 

Також артистка має відзнаки і на Батьківщині: Кубок «Досягнення року-2023» від престижної Асамблеї ділових кіл та була відзначена у номінаціях: «Співачка року» та Орден «Лідер України». 

В рамках проведення The Globe Awards Angela буде займатися не тільки залученням коштів на проєкти підтримки України, а також буде вивчати досвід підтримки  талановитих особистостей та організацій, стимулювання позитивних змін у суспільстві.

У проєкті «The Globe Awards» візьмуть участь успішні та відомі особи з Туреччини, Франції, Італії, Великобританії, Казахстану, Узбекистану, ОАЕ, Катару, Лівану та інших країн світу. 

Звісно, Angela не бере паузу у музичній кар'єрі. Вже у цьому місяці співачка презентує новий трек Передзвони, який стане частиною її дебютного альбому.