Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

Український електронний гурт PROBASS ∆ HARDI випустив свій дебютний альбом який отримав назву "Доброго вечора,ми з України!"

Український електронний гурт PROBASS ∆ HARDI випустив свій дебютний альбом який отримав назву "Доброго вечора,ми з України!".

В цьому альбомі окрім абсолютно нових треків, ви можете почути вже насправді легендарний трек "ДОБРОГО ВЕЧОРА МИ З УКРАЇНИ" у виконанні з оркестром.
Тільки на офіційному YouTube каналі гурту цей сингл отримав більше ніж 20 мільйонів прослуховувань, а на платформі у Tik-Tok на цей трек було знято більше 800 000 тисяч роликів. Ця робота стала музичною візитівкою українців в усьому світі.

До платівки увійшли 14 треків, які майже всі були написані під час повномасштабного вторгнення. 


Над піснями цього альбому окрім гурту працювали такі відомі українські митці та зірки як: Олег Скрипка; гурт DakhaBrakha; Альона - Альона; Юлія Юріна (ЮЮ); Національний Академічний Оркестр Народних Інструментів України (НАОНІ); Вова зі Львова; Khayat; Anna Bulat.
Треки альбому на всі 100% передають  внутрішній стан кожного Українця.

Такі треки з альбому як "Нація"; "Козаки йдуть"; "До бою"; "Говорить Київ" прийшлись до вподоби шанувальникам і змогли потрапити у серця багатьох українців по всьому світу. Підтвердженням цього є непідробні емоції глядачів, які відвідали благодійні концерти гурту у Сполучених Штатах Америки, Канаді та в багатьох Європейських країнах.

Гурт працює в своєму унікальному музичному стилі, який вони називають "UKROBASS":
- Коли ти чуєш ці треки, відразу розумієш хто це і головне звідки виконавці. Унікальний, свій стиль!
-Ми розробляємо цей новий музичний напрям, та прагнемо щоб він був якомога впізнаванішим. Однією з головних місій цього музичного стилю є просування сучасної української музики та її впізнаваність і аудентифікація в усьому світі.
- Існує дуже багато як вже класичних  музичних стилів: House; Techno; так і нових: Trap; Drill; Jersey Club... Має ще й обов'язково існувати "UKROBASS"! говорить керманич гурту "Probass ∆ Hardi" Артем Ткаченко (Probass).

До цього альбому увійшли як сольні так і дуеті роботи. Також в збірку увійшли зовсім нові треки, які також виконані в особливому стилі гурту. Своїм змістом вони заглибливатимуть слухачів до подорожі від національного коріння до сьогодення, та майбутнього української музичної сцени, спонукатимуть до ще більш активних дій на шляху до нашої свободи і незалежності.

 Альбом можна знайти на всіх стрімінгових музичних майданчиках вже з 10 листопада 2023р.

УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!