Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

Українсько-американська промоутерська компанія повідомила скільки зібрала на благодійних концертах протягом року

Ні для кого не секрет, що в цій війні кожен долучається, допомогає Україні і бореться на своєму фронті. Так, українсько-американська промоутерська компанія MoLoKo спільно з командами українських артистів та партнерами ZvUk і Art Live за 2023 рік провели 80 подій у 23 містах на Північно-Американському континенті, кожен з яких мав у собі благодійну місію допомоги Україні. Сумарно на усіх цих подіях було закумульовано і передано на допомогу ЗСУ загальну суму понад  $440 000. Цей звіт компанія MoLoKo опублікувала нещодавно на свої сторінці у Facebook


Ці кошти було передано у ряд благодійних фондів, та використано на закупівлю необхідних речей для ЗСУ (авто, дрони, оптика),  а також направлено на реабілітацію поранених військових. Зокрема, це фонди United24, Благодійний фонд Сергія Жадана, Revived Soldiers Ukraine, Help Heroes Of Ukraine, Фонд Івана Леньо та гурту KOZAK SYSTEM, Help Razom, Canadian Brigade For Ukraine, Cleveland Maidan Association та інші.

За цей час було організовано масштабні благодійні тури Північною Америкою з гуртами: “KOZAK SYSTEM”, “БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ”, “СКАЙ”, “Dakh Daughters”, “Скрябін” а також організовані концерти та благодійні заходи у яких взяли участь Сергій Жадан, маркетолог Андрій Федорів та інші. Охочих послухати музику і долучитись до збору коштів було багато. Кожне місто зустрічало повними залами, де панувала справжня атмосфера єднання. 

“Від імені всієї козацької системи дякую компанії MoLoKo за можливість донести і довести нашу музику і наші сенси до тих громадян, які сьогодні перебувають в Америці та Канаді. Сьогодні дуже важливо долучити кожного українця до руху спротиву, де б він не був. І донести в різний спосіб, бо якщо ти не в окопі, якщо не в зоні бойових дій - ти всеодно маєш можливість допомагати ЗСУ. Приємно, що нам з компанією MoLoKo вдалося достатньо ефективно відіграти всі концерти і купити достатню кількість тих речей, які вже на фронті зробили свою справу і будуть робити свою справу, оскільки ми будемо продовжувати грати до перемоги.”, - ділиться Іван Леньо, фронтмен гурту КОЗАК СИСТЕМ.

“150 тисяч доларів – саме ця сума була зібрана завдяки північноамериканській частині нашого благодійного туру. За виручені кошти, ми разом з БФ Help Heroes Of Ukraine, організаторами MoLoKo та Zvuk закупимо більше 30-ти дронів на потреби Збройних Сил України. Matrice 30T - 5 шт. та Mavic 3T - 27шт. Зовсім скоро вони поїдуть наближати нашу Українську Перемогу. Щира подяка MoLoKo та команді Zvuk за організацію та технічне забезпечення усього туру!”, - ділиться гурт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ.

“Сьогодні, в час неймовірного згуртування українців у всьому світі перед лицем російської загрози, ми продовжуємо робити те, заради чого заснували агенцію MoLoKo в 2013 році - популяризація української культури і музики у Північній Америці. Адже віримо, поки живе українська мова і українська культура - ми непереможні! Щиро дякуємо командам та менеджменту артистів за довіру, творчість і послідовну проукраїнську позицію. Виконуємо свою місію. Кожен на своєму місці. Все буде Україна!”, - підсумовує 2023 рік Роман Паничевний (засновник комапанії MoLoKo).

“Велика подяка усім членам команди MoLoKo, нашим друзям та волонтерам, які допомагали на багатьох етапах організації концертних турів. Дякуємо всім глядачам, хто підтримує, донатить і приходить на виступи українських виконавців у США та Канаді”, - зазначено на сторінці компанії MoloKo.

Підписуйтеся на сторінки MoLoKo в соцмережах та слідкуйте за анонсами на 2024 рік, який обіцяє бути ще більш насиченим.