Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

Відкривається Школа Культурних Дипломатів

В Україні відкривається міжнародна інноваційна освітня платформа  - “Школа Культурних Дипломатів» , спільний проект Центру Креативної Освіти та Благодійного Фонду Промені Щастя, мета якої розвиток культурної дипломатії, культури філантропії та культури призначення.

«Цей проект об'єднує молодь в Україні та закордоном для пізнання себе, національної ідентичності українців та місії України, а також унікальності кожної нації та країни Світу, для подальшої співтворчості, створення інноваційних проектів та міжкультурного обміну, задля розвитку загальнолюдських цінностей, проголошення цінності Людини та цінностей Миру, як найголовніших», - ділиться з нами концепцією проекту його автор та керівник центру  Марина Ігнатуша.

Реалізація діяльності проекту “Школа Культурних Дипломатів” здійснюється через такі напрямки: освітні курси - лідерські курси “Я - Driver свого Життя. Культурна Дипломатія”; продакшн - участь в міжнародних культурних проектах з експертно-просвітницьким проектом «World of BALLance»; просвітництво - участь у Cultural Forum "Creative Industries Synergy. Junior".

Набір студентів на Лідерський курс “Я - Driver свого Життя. Культурна Дипломатія” вже відкрито. Це авторська програма цілісного розвитку людини, що розкриває в 7 освітніх модулях мистецтво бути собою - щасливою особистістю, культуру свідомого лідерства, гармонійних відносин з оточенням, культуру призначення та профорієнтації, культурну дипломатію.

Більше інформації на сторінці організаторів: facebook

Експертно-просвітницький проект «World of BALLance» - це медіа проект, де ведучі відвідують бали - культурні проекти в різних куточках світу, досліджують їх унікальність, простір міста де проходить подія та розкривають життєвий, творчий шлях українців, що зробили вагомий вклад в розвиток культури цієї країни, показуючи крос-культурний обмін.

Першим проектом із циклу World of BALLance 2023 став Бал Власників Кав’ярень, що відбувся 3 лютого в Ховбурзі та традиційно об’єднав для творчості та професійного нетворкінгу поціновувачів кави та балів з усього світу.

В рамках проекту ведучі проекту, Марина Касьян, засновниця центру позашкільної освіти Indigo Education (Україна), Austria Business Community, партнер компанії “Mama, ich will”, продюсер креативного центру New Generation (Австрія) та MILANIA - дебютантка віденського балу в Україні творча особистість, співачка, переможниця конкурсу Grand Queen Ukraine Universe 2021, модель,

як культурні дипломати, знайомили глядачів не тільки з закулисям балу, а й з новим простором Відня, очами українців, які сьогодні живуть у місті та неймовірною історією життя українця, який винайшов ту саму відому каву по-віденські, Юрієм-Францом Кульчицьким.

Відео з проекту World of BALLance 2023 Бал Власників Кав’ярень:

Cultural Forum "Creative Industries Synergy. Junior" – це перший молодіжний проект із циклу культурних форумів, що відбудеться 30 червня та об'єднає молодь, представників креативних індустрій, дипломатичних місій з різних куточків світу, для усвідомлення нової ролі культурних дипломатів та формування колективної думки, щодо глобального вектору розвитку сучасного світу, а також, стане комунікативною платформою для обговорення реалізованих успішних культурних кейсів та ідей майбутніх стартапів для спільної колаборації.

Довідка: Проект «Школа Культурної Дипломатії» від Центру Креативної Освіти є частиною проекту Код Щасливої Нації від БФ «Промені Щастя».

Код Щасливої Нації - культурно-просвітницький проект для дітей та дорослих, що є багатогранною експедицією у минуле та майбутнє України для цілісного пізнання себе, національної ідентичності, формування національної ідеї - Образу майбутнього України, як Країни Щастя та Образу Українця, як Щасливої Людини, що Вільно Живе та Творить на Богом даній Землі.