Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

Яскрава прем’єра від KOLA нової пісні про особисту історію – SALUT PAPA

Популярна співачка KOLA не припиняє приємно дивувати своїх шанувальників. 25 квітня вона випустила ритмічну пісню та кліп на неї під назвою SALUT PAPA, в якій іронізує над власним життєвим досвідом.

Більшість пісень KOLA це відображення її найглибших емоцій, які часто знаходять відгук у серцях українців. Новий же трек «SALUT PAPA» є особистою рефлексією співачки на відсутність батька в її житті. Вона в тексті вигадує фантастичні виправдання, ніби намагаючись знайти відповідь на питання «Чому мій тато зник?». Іронічний підхід до висвітлення власної історії взаємовідносин з батьком, скоріше їхньої відсутності, символізує прийняття факту особистої біографії та відсутність через це трагедії у дорослому житті співачки.


«Мене неодноразово питали представники ЗМІ про мої стосунки з татом. Я вирішила дати вичерпну відповідь у такий спосіб, це напевно найкраще проявлення батька в моєму житті – він дав привід записати таку кумедну пісню і зняти класний кліп, який мені дуже подобається, тому нарешті є за що й подякувати», – іронічно зазначила співачка.

У кліпі KOLA постає в новому незвичному для себе образі жінки в діловому костюмі, що ніби перебуває в пошуках тата. Окремо варто зазначити, що відео відзнято як короткометражний фільм, стилістика якого нагадує роботи Веса Андерсона у підборі кольорів та портретах головних героїв, поданих зі своєрідним гумором. Попри трагічність загальної теми, кліп сприймається як сатирична комедія. Деякі сюрреалістичні та містичні деталі у сюжеті можуть нагадати загальний флер фільмів Девіда Лінча. Зокрема, яскраве табло умовного аеропорту над стійкою реєстрації, на якому йде анонс концерту співачки у Палаці спорту, як один з елементів прихованих деталей, що використовує вищезгаданий режисер. Всі ці техніки світового кінематографу влучно використав та поєднав у кліпі український режисер Олександр Гірченко.