Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

З нагоди дня народження Львова проведений аукціон на підтримку дітей Львівщини.

Днями у Львові у GRAND HOTEL LVIV відбувся благодійний захід із аукціоном на підтримку дітей України. Його провели під егідою Благодійного фонду Наталії Валевської RRTS8MIfzTfT_JOCK8).

Про це повідомляє «Оперативна Україна інфо».

Співорганізаторами заходу стали: 
БФ «Підгірʼя» ,БО «БФ Гілка Оливи», ГО «Авокадо» , які активно підтримують благодійні акції. Учасниками ж проєкту виступили зірки , медіа-персони, бізнесмени .

На захід завітали поважні гості: священнослужитель православної церкви України (ПЦУ), отець Степан Пиріг та військові із різних органів Міністерства оборони України. 

За словами голови Фонду Наталії Валевської, усі зібрані кошти з благодійного аукціону будуть зафіксовані та перераховані для придбання евакуаційного авто, яке допоможе переміщати дітей з зони активних бойових дій, придбання дрону для наших захисників та допомогу дітям-сиротам Львівщини.

«Весь світ слідкує та допомагає нам. Війна триває, бої йдуть. 
Наші хлопці та дівчата ЗСУ і решта відомств тримають фронт, захищаючи нас кожну хвилину. Попереду ще багато битв, а потім ще дуже багато роботи по відновленню України з попелу. Ми вистоїмо та переможемо»,- підкреслила Наталія Валевська. 

У межах аукціону здійснили флешмоб «Обійми, якщо чекаєш на Перемогу України». 
До речі, український бренд весільних та вечірніх суконь «Maxima» створив спеціально до благодійного заходу особливу сукню «Українське Серце» для Наталії Валевської.
Основний акцент гала-вечері зробили на авторській подачі традиційних українських страв від шеф-кухаря гала-вечері Олега Горбачова .
Прикметно, що Амадор Лопес і Наталія Валевська особисто приготували бандерики для гостей на кухні «Grand hotel Lviv». 

Кожен учасник аукціону, який придбав лот, отримав відзнаку «Мир над Україною».

На аукціоні були представлені такі лоти: унікальні конверти з підписами В.Ф. Залужного;
картину «Привид Києва», яку надав головнокомандуючий однієї з областей; унікальні марки, які випустили після перемоги гурту «Калуш» на  «Євробачення-2022», із підписом соліста Олега Псюка; золоті підвіси у вигляді гербу України від партнера «Золотої Країни»; 
артефакти з передової, які перетворені на арт-експонати львівськими митцями.

Також були лоти, які любʼязно надав ФК «Динамо», -  футбольний мʼяч, футболку з підписами всіх гравців команди і тренера Олександра Шовковського та Кубок «Переможець» 2022 року зимового турніру.

Між іншим, перо від костюма Наталії Валевської, що увійшов до Книги Рекордів України, продали за 12 000 грн. 

Крім того, всі бажаючі отримали за донати жовто-блакитні браслети, зроблені школярами Немирівщини.

Під час заходу представили фото виставку із Бахмуту фотографа Костянтина Ревуцького. Також відбувся показ весняної колекції українського бренду одягу Stefano Lompas.

Зіркові гості: Наталія Валевська, Амадор Лопес, Віктор Павлік, Майя Оніщук, Поліна Дашкова, Софія Доколова .

Ведучі вечора: Іван Городецький та Василь Ковальчук.

Партнер заходу: «Золота Країна»— мережа ювелірних магазинів, що заснована у 2018 році та налічує понад 40 торгових точок по всій Україні, в яких представлені як трендові колекції, так і класичні прикраси в широкому асортименті. Тут ви знайдете розкішні діамантові прикраси, вишукані перли, яскраві коштовні камені на будь-який смак та витончені золоті вироби.
 «Золота Країна» – саме та прикраса.
Голова Фонду Наталія Валевська висловлює вдячність усім партнерам гала-вечері: 
БФ «Підгірʼя», ГО «Авокадо», БО «БФ Гілка Оливи», Grand Hotel Lviv, ювелірний бренд “Золота країна”, “Вина світу”, бренд одягу Stefano Lompas, Страховий партнер Uib, Private Tech Network, МГО “Жінка III тисячоліття”, ФК «Динамік Київ», Mig AVTO, ReneSys energy, Nexus, Microhim, АСКУ, Anyexchange, ILine Decor, Студія декору Уляни Божак.