Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

Співачка JEVAGA присвятила нову пісню «Чекатиму тебе» всім, кого розлучила війна

Українська співачка JEVAGA презентувала нову чуттєву роботу «Чекатиму тебе». Це пісня – надія на найшвидшу зустріч з коханим, з яким розлучила війна.

«В такі складні часи, як зараз, нашим захисникам особливо потрібно знати, що їх чекають і люблять. Кохання допомагає вижити та продовжувати виборювати нашу перемогу. Воно загоює рани, рятує, коли здається, що вже немає сил. Ми всі чекаємо на наших батьків, синів, братів і коханих чоловіків додому і молимось Богу про їх повернення цілими, неушкодженими та переможцями» – каже співачка.


Пісня «Чекатиму тебе» присвячена всім, хто любить і чекає.

Хоча трек і пронизаний смутком і хвилюванням, в ньому чути надію, що війна скоро закінчиться; мрія багатьох українців – довгоочікувана зустріч – здійсниться, і люблячі серця знову будуть разом.

«Я впевнена, що ця пісня відгукнеться у серцях багатьох українців і допоможе нам усім дочекатися один одного. Для цього лише потрібні віра, надія і любов» – підкреслює JEVAGA.

Трек був написаний талановитим українським сонграйтером Сергієм Кузнєцовим. Аранжування та запис пісні зробив відомий саундпродюсер Томаш Лукач.