Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

В УКРАЇНІ СТАРТУЮТЬ ПРОДАЖІ НОВОГО NISSAN QASHQAI: КОМПЛЕКТАЦІЇ ТА ЦІНИ

В офіційній дилерській мережі Nissan в Україні починаються продажі кросовера Qashqai з унікальною технологією e-POWER, який споживає 5,2 літра пального на 100 км.

Cистема e-POWER складається з акумуляторної батареї високої місткості, яка доповнюється 1,5-літровим трициліндровим бензиновим двигуном з турбонаддувом зі змінним ступенем стиснення потужністю 156 к.с., електрогенератором, інвертором та електродвигуном потужністю 140 кВт. Бензиновий двигун генерує електроенергію, яка може передаватися через інвертор на акумуляторний блок, електромотор або на обидва елементи одразу, відповідно до сценарію руху.


Особливістю цього силового агрегату є те, що колеса приводяться в рух лише завдяки електромотору, що забезпечує миттєву реакцію та лінійне прискорення. Це створює привабливу альтернативу автомобілям з традиційними ДВЗ з притаманними їм обмеженнями.


Система e-POWER нового Qashqai сумарно розвиває 190 к.с. та 330 Нм максимального крутного моменту. Як і Nissan Leaf, новий Qashqai e-POWER оснащений інноваційною системою e-Pedal Step – єдиною педаллю, якою здійснюється керування авто. Під час поїздок містом водію постійно доводиться працювати двома чи трьома педалями, що є доволі незручно. e-Pedal Step позбавляє його цієї незручності, адже нею водій може і додавати швидкість, і гальмувати.


В Україні новий Nissan Qashqai з системою e-POWER представлений у трьох комплектаціях: N-Connecta, Tekna та Tekna+. Ціни на електрифікований кросовер починаються від 1 528 900 грн, найдорожчий варіант обійдеться у 1 752 340 гривень.