Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

17-й фестиваль "Амбасадор Дитинства" у Чернівцях

Понад 20 зірок та блогерів приїхали до дітей  подарувати свято.
 9 грудня 2023 року, відбувся наймасштабніший благодійний фестиваль "Амбасадор Дитинства, 17", який став справжнім святом для маленьких героїв. Підтримку та турботу виявили організатори з Чернівецької обласної військової адміністрації, обласної та міської рад, роблячи це свято незабутнім. Відкриття фестивалю особисто здійснив голова Чернівецької обласної військової адміністрації Руслан Васильович Запаранюк, а голову оргкомітету, Василя Котлярова, відзначили подякою від ОБСЄ.

Захід зібрав понад 3000 дітей з різних шкіл та дитячих будинків області, а загалом у ТРЦ "Панорама" зібралося 7500 гостей, серед яких були і самі маленькі учасники разом із своїми батьками. Особливим сюрпризом для всіх стало відеопривітання секретного гостя – Віри Брєжневої, що розчулило всіх присутніх.

Артисти також внесли свій вклад у створення незабутнього настрою: Zlata Ognevich, Василь Котляров (NAPILNIK), Дядя Вадя, 100лиця, Skylerr, Volkanov, Міла Нітіч, Килиммен, Чіко та Каташи, Dima PROKOPOV, Поліна Дашкова, DUBKY, Marisem, Baryk, Xsergo, Olena Usenko, Sheyla, Yozeff.

Ведучими заходу виступили Андрій Черепушак та Андрій Черепушак, які своїм професіоналізмом та теплом допомогли створити неперевершену атмосферу добра та радості.