Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

Angela — «Передзвони»: відео, яке відображає сучасну сильну жінку

Співачка, королева краси та громадська діячка Angela продовжує екранізувати частини свого пісенного серіалу, який розкриває життя та емоції сучасної жінки.

У літній сезон поп-зірка вривається з відео на хітовий трек «Передзвони», який розповідає про кризи у відносинах та важливість боротьби за стосунки.

«Ця робота про те, що у будь-яких стосунках є такі моменти, коли хочеться здатися та розійтися. Байдуже, скільки ви разом та через що пройшли. Стосунки не можуть бути завжди ідеальними та часто не витримують напруги зовнішніх обставин», — розповідає співачка. 

Angela написала цю пісню з власного досвіду. Артистка давно знаходиться у шлюбі та виховує двох дітей. Зірка активно поєднує роль матері, дружини, артистки та громадської діячки. Свій творчий шлях артистка активно почала під час повномасштабного вторгнення, тому точно знає, що таке боротися з обставинами.

«Пісня та кліп на неї розповідають про сильну та самодостатню жінку, яка давно перебуває у міцних стосунках. Але шлюб опинився в кризі, тому героїня думає, що робити далі: бути гордою та розірвати раніше успішний союз, або стати мудрішою та з'ясувати, що саме призвело до сварки та зрозуміти, як її вирішити», — пояснила Angela.

Відео повністю відображає настрій пісні та показує нам жінку, яка намагається прийняти рішення, від якого залежить кохання. Знімання кліпу проходило навесні в Афіна та демонструє нам красу цього стародавнього міста, а також знайомить з маловідомими краєвидами Греціі. 

«Я дуже люблю Грецію та Афіни. Вважаю, що це ідеальне місце для життя та відпочинку. Тут неймовірна природа, смачна кухня та головне — менталітет місцевих, які живуть, щоб насолоджуватися життям. Ми знімали у моєму улюбленому районі — Психіко. Сподіваюсь, що після перегляду цього кліпу, ви також закохаєтеся в Афіни», — розповідає Angela.