Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

"Фіртка" - це нова пісня Бумбокса. Американська музика, яка зіграна українцями і записана німцями." - А.Хливнюк

"Фіртка" - це нова пісня Бумбокса. "Американська музика, яка зіграна українцями і записана німцями". Андрій Хливнюк в інтерв’ю говорить про те, що, маючи на руках ріф від Стаса Гуренка, один куплет і шматочок приспіву, гурт за два дня роботи в берлінської студії Trixx записав, можливо, найбільш незвичну зі своїх пісень. Майже кантрі на початку змінюється потужним роком, в який вплетені скрейчі і семпли діджея Валіка.

Дмитро Кувалін, гітарист гурту, солідарний з Хливнюком: "Я виріс на блюз-році і радий, що його частина тепер є і в музиці Бумбокса".

Як стверджує Хливнюк: ""Фіртка" - пісня без будь-якого підтексту, просто пісня про любов, з янголами, чортами, блюзом і фанком". Тобто зі всіма складовими, на яких повинен бути побудований справжній рок-хіт.

Стас Гуренко, побратим Хливнюка по підрозділу Патрульної поліції "Софія", режисер кліпів Бумбокса ("Ангела", "Тримай мене", "Безодня", "Твій номер/Плющ" та багатьох інших) радий, що він не тільки виступив композитором і другим гітаристом, але й примудрився зняти кліп на "Фіртку" в проміжках між бойовою роботою і гастролями. "Неймовірне відчуття - ми ставимо світло, я працюю за камерою, всі навколо сміються… Потім затемнення і ми виписуємо штрафи окупантам".

Прем’єра пісні і кліпу "Фіртка" відбудеться 28 березня на всіх платформах в Інтернеті, на ТВ і радіо. А вже 3 квітня Бумбокс у Ванкувері зіграють перший концерт в рамках North American Дронотур 2024. Донати, доходи від продажу квитків і мерча підуть на закупівлю спорядження і БПЛА для Сил Оборони України.