Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

Green Grey презентують новий трек українською «Друже»

Пісня «Друже»  від Green Grey - це прониклива пісня про нас, про наше сьогодення, про наших друзів, яких з нами більше нема. Про силу й волю наших людей, про наших героїв і про вічну памʼять.

Героям Слава!

І Андрій Diezel Яценко, і Дмитро Murik Муравицький зазначають, що рішення перейти на український контент було повністю усвідомленим. І походить від того, що вони ідентифікують себе в першу чергу як українських артистів, а виконання всіх пісень українською є способом чітко показати, яку сторону вони обрали. 

Пісня «Друже» виходить на українському лейблі Moon Records, з яким гурт співпрацює понад 15 років.

Слова:  МRK

Музика: DZL

Production:  Original dizzy & Makus

Обкладинка: BrainTank

Незабаром гурт вирушає в тур Україною з новою українською програмою “Як ти, друже?”. Мета туру: збір на протез для українського героя, 22-річного чемпіона світу з кікбоксингу, що втратив ногу в бою під Бахмутом, Стаса Зорія. Концерти пройдуть у Львові, Одесі, Білгород-Дністровському, Кривому Розі, Дніпрі, Харкові. 

Це стане першим туром гурту за час повномасштабної війни. Саме на цих концертах фани вперше наживо почують відомі бойовики гурту: “Емігрант”, “Мазафака”, “Той день” і багато інших улюблених пісень українською та прем'єру нової пісні “Друже”.

Допомогти можна вже зараз, де б ви не були. Посилання на банку:

https://secure.wayforpay.com/donate/d9ef5176420d1

Квитки на концерти в турі https://bit.ly/GreenGrey_Tour_2023