Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

🥇Олімпійські ігри PARIS - 2024 🥇 Початок 26 липня по 11 серпня 🥇

Кріштіану Роналду знову потрапив у секс-скандал: його звинувачують у зґвалтуванні

Адвокатам Роналду спокій тільки сниться. Колишня пасія Кетрін Майорга подала позов проти форварда саудівського «Аль-Насра».


Всі дороги ведуть до Лас-Вегаса

Ця історія почалася в 2018 році, коли американська модель Кетрін Майорга публічно звинуватила футболіста в зґвалтуванні. За її словами, це трапилося в 2009 році в Лас-Вегасі. З Роналду вона познайомилася в барі. Вони весело проводили час. Потім перемістилися до апартаментів зірки, де він вчинив по відношенню сексуальне насилля. Дівчина визнала, що за мовчання Кріштіану заплатив їй $375. Але вона шкодує, що взяла гроші. І хоче, аби насильник був покараний.

Роналду заперечував факт згвалтування – мовляв, ніякого зґвалтування, все було за бажанням сторін. Армія його адвокатів добре попрацювала. Вже через рік прокуратура Лас-Вегаса визнала звинувачення місс Майорги в адресу футболіста безпідставними. І справу було закрито.

У пошуках справедливості й грошей

Однак Кетрін не заспокоїлась. За її словами, вона хотіла добилися справедливості. В ідеалі, щоб Роналду відбув термін. У крайньому разі – розраховувала отримати  компенсацію за моральні збитки в розмірі $65 млн. Однак подану в 2020 році апеляцію суд відхилив (через неправомірну поведінку представника Майорги, який викрав дані про переписку футболіста зі своїм адвокатом).

Тепер адвокати жінки штурмують окружний суд Сполучених Штатів, вимагаючи відмінити рішення про призупення справи і відновити громадянський позов. Ходять слухи, що апетит у Кетрін виріс – тепер вона хоче компенсацію $79 млн. Але юристи спортсмена навряд чи сидять, склавши руки. Так просто вони гроші не віддадуть.

Гроші вирішують все

Нагадаємо, що представникам Роналду не вперше доводиться мати справу з судовими позовами. В 2017 році прокуратура Іспанії завела на тоді ще зірку мадридського «Реалу» справу про несплату податків у розмірі 14,7 млн євро. Окрім того його підозрювали в приховуванні своїх реальних прибутків. «Добровільно сплачені»  6 млн євро і обіцянка погасити заборгованість вирішили проблему. Справу проти Роналду було закрито.

Два роки тому архітектор із Ліссабону погрожував футболісту судовим позовом через те, що той на даху свого пентхаусу без дозволу місцевої влади збудував скляну альтанку. Але далі емоційних коментарів архітектора у пресі справа, схоже, не зайшла. 

Нагадуємо, Криштіану Роналду заручений з моделлю Джорджиною Родрігес. У пари п’ятеро дітей (двоє з них – спільні).


 Кетрін Майорга


Джорджина Родрігес