Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

МІСЬКИЙ КАМУФЛЯЖ: ВИЗНАЧЕНО УЛЮБЛЕНИЙ КОЛІР УКРАЇНСЬКИХ ВОДІЇВ

За два місяці з початку року в Україні було реалізовано 6,7 тисячі нових легковиків. В які ж кольори найчастіше були пофарбовані популярні автівки?

Як повідомляє асоціація Укравтопром, за два місяці поточного року в Україні будо продано близько 6 700 нових легкових автівок. Бестселерами ринку за цей період стали:

RENAULT Duster (574 шт.), SUZUKI Vitara (307 шт.), VOLKSWAGEN ID.4 (264 шт.), TOYOTA Land Cruiser Prado (241 шт.) та MERCEDES-BENZ GLE (202 шт.).


В які кольори найчастіше були пофарбовані найпопулярніші автівки?

 Більшість зареєстрованих з січня по лютий кросоверів RENAULT Duster – білого кольору (305 од.)
 Другий за популярністю колір цієї моделі – сірий. Дастери сірої масті обрали 232 покупці.

 Покупці SUZUKI Vitara частіше віддавали перевагу автомобілям пофарбованим у сірий (121 авто) та білий (53 авто) кольори.

 Шанувальники VOLKSWAGEN ID.4 також надали перевагу цим кольорам придбавши 114 сірих та 85 білих ID.4.

 Зареєстровані в цьому році позашляховики TOYOTA Land Cruiser Prado в переважній більшості були чорного кольору – 114 од.
 Другий результат в продажах цієї моделі належить одразу двом кольорам – сірому (47 шт.) та білому (47 шт.).

 Щодо покупців MERCEDES-BENZ GLE, більшість з них обрали класичні чорний та білий, придбавши відповідно 92 і 52 таких авто.

В результаті нескладного аналізу виходить: домінуючим є сірий колір, що не впадає в очі. Такий собі міський камуфляж… Так, нас завжди вчили, що автомобіль на дорозі має бути добре видно, з цією ж метою взимку ми їздимо вдень з увімкненими фарами. Але під час війни бути непомітним – безпечніше. Навіть чисто на підсвідомому рівні.