Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

Музичний продюсер шоу American Idol Fred Bronson прогнозує перемогу MÉLOVIN у відборі на Євробачення-2024

Американський журналіст, найвідоміший світовий експерт з чартів Billboard, музичний продюсер шоу American Idol Fred Bronson зробив свої ставки на перемогу в українському відборі на “Євробачення-2024”. Продюсер записав відео з підтримкою, в якому розповів, кого з учасників цьогорічного відбору бачить на сцені у Мальме і кому прогнозує перемогу. 


Українська музика давно вийшла за наші кордони і стає куди далі цікавішою різним країнам світу. Не оминули критики увагою і національний відбір на “Євробачення-2024”. Всі захоплюються звучанням українських пісень і обирають своїх фаворитів. Цього разу висловився і американський продюсер, відомий своєю роботою у шоу American Idol, яке зробило відомими імена: Adam Lambert, Carrie Underwood, Kelly Clarkson тощо – музичний експерт і письменник Fred Bronson.

“Я не раз прослухав пісню “Dreamer” і я вважаю, що це переможець, оскільки це чудова пісня! Текст чудовий, музика чудова, продакшн вражає! Я уявляю її на сцені, хоча мені ще не пощастило побачити номер, в моїй уяві я вже це зробив. Я думаю, що MÉLOVIN вже переможець – він виграв “Х-фактор”, шоу “Маска” і може принести Україні її четверту перемогу на “Євробаченні”. Так, що я дійсно впевнений у пісні, у виконавці й у шансах на “Євробаченні”, – прокоментував американський продюсер Fred Bronson

Реакція MÉLOVIN не змусила себе чекати – учасник національного відбору на “Євробачення” поділився цим зверненням із прихильниками у ТікТок, лаконічно підписавши відео: “Я в захваті від такої високої оцінки. А ви?” 

Треба зазначити пісня «Dreamer» вже ротується на провідних радіостанціях Євробачення:EFR12 та ESC radio. Другі періодично роблять опитування серед фанів Євробачення про найпопулярніші пісні конкурсу Євробачення за всі роки. Так пісня MELOVIN «Under the Leader» увійшла в топ 250. З цією піснею артист представляв Україну на пісенному конкурсі у 2018 році і посів 7 місце за глядачами.

Нагадаємо, цьогорічний фінал національного відбору на “Євробачення” відбудеться 3 лютого. Підтримати майбутнього представника від України українці зможуть у застосунку “Дія”. 


 

@mr.melovin Я в захваті від такої високої оцінки. А ви? #eurovision2024 #melovin #dreamer ♬ DREAMER - MÉLOVIN