Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

Музика поза часом: KHAYAT презентує новий сингл «Де ти?»

Український виконавець KHAYAT презентував відеороботу на пісню «Де ти?», що стала першою ластівкою майбутнього повноформатного альбому, реліз якого заплановано на осінь 2024 року.

«Сьогодні життя диктує нам дуже конкретні наративи, але я радий, що маю натхнення писати трушну музику і торкатись людських сердець контекстом буденного життя, сюжети якого, насправді, у більшості досить схожі. Саме такі історії викликають ті славнозвісні «мурахи» і зближають тебе з слухачами, саме така музика не має строку придатності та живе поза часом. Я впенений, що цей трек стане досить відчутним флешбеком для багатьох», - коментує KHAYAT.

Відео на пісню є рефлексією надлому та внутрішнього хаосу, який колись накриває усіх тих, хто хоча б раз у житті перебував у стосунках. Нова композиція однозначно відрізняється за саундом від попередньої творчості артиста і ці зміни справді йому личать. 

«Мені не притаманно обмежувати та обтяжувати себе якимись ярликами, «канонами» тощо.         Як і люба повноцінна особистість, я дорослішаю, трансформуюсь і ці зміни, звичайно, не можуть не відображатись на моїй музиці. Творчість це впершу чергу інструмент висловлення і ця свобода вибору та слідування за внутрішніми відчуттям роблять мене неймовірно щасливим, бо саме завдяки цьому і відбувається розвиток творчої особистості. Якщо ти чесний з слухачами, то інакше бути не може», - говорить артист.