Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

НОВИЙ PEUGEOT 308 ВЖЕ ПРЯМУЄ В УКРАЇНУ: ОГОЛОШЕНО КОМПЛЕКТАЦІЇ ТА ЦІНИ

Популярний хетчбек Peugeot 308 у новому поколінні суттєво збільшився у розмірах та пропонує нові сучасні технології.

Новий Peugeot 308 побудований на оновленій платформі ЕМР2 V3 та суттєво збільшився у розмірах: його довжина складає 4,36 м (+11 см відносно попередника), а колісна база сягає 2,675 м (+5,5 см відносно попередника). Водночас автомобіль став нижчим, отримав більш виражені обриси над колісними арками, майже рівний капот, вузькі фари та вертикальні денні ходові вогні.

У салоні реалізована фірмова концепція салону i-Cockpit 3D Quartz з високоякісним 10-дюймовим дисплеєм панелі приладів. Центральне місце на передній панелі займає широкоформатний 10-дюймовий сенсорний дисплей мультимедійної системи, яка підтримує бездротове підключення Android Auto та Apple CarPlay. Усі комплектації для України отримали асистент дальнього світла High Beam Assist та пакет «Безпека»: круїз-контроль та обмежувач швидкості, система запобігання повторних зіткнень, моніторинг втоми водія, функція утримування у смузі руху, зчитування дорожніх знаків, система екстреного гальмування (на основі камери) тощо.

Також пропонується розширений пакет “Безпека +”, який додатково містить: адаптивний круїз-контроль з функцією повної зупинки, моніторинг “сліпих зон” бокових дзеркал, систему розпізнавання перешкод під час руху заднім ходом. В залежності від комплектації, хетчбек може бути оснащений інноваційними адаптивними матричними фарами головного світла Full LED, які дозволяють гнучко керувати світловим потоком в залежності від умов руху.

Для українського ринку автомобіль від початку продажів запропонований з турбодизелем 1.5 BlueHDi 130 S&S потужністю 130 к.с. та виском крутним моментом у 300 Нм, який працює у поєднанні з сучасною 8-ступеневою автоматичною трансмісією.

Вартість нового Peugeot 308 в Україні становить від 1 047 300 грн у комплектації ALLURE та від 1 146 300 грн у варіанті GT.