Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

Офіційна команда українських сімрейсерів «Digital Autosport of Ukraine» їде до Південної Африки на міжнародний чемпіонат Формули- 4.

Третій етап відбувся  21 листопада 2023.     

Перегони проходили на треку  Вірджінія Інтернешенел

Команда українців у складі :

Тимур Ольховик

Василь Фарамець

Владислав Міхно

Владислав Михайленко

Данило Донець

та за компанію з нами Данієль Фернандес вирушили на запрошення колег з Південної Африки прийняти участь в чемпіонаті  з Ф4.

1 місце в другому спліті здобуває українець Владислав Михайленко.

Вітаємо переможця та вболіваємо за наших !!!

Говорить Стівен Кернік,  Федерація Автоспорту ПАР, Голова Департаменту Сімрейсінгу:

      «Минулої ночі відбувся 3-й етап 2 сезону RaceFace.Pro F4 на міжнародному автодромі Вірджинії, де гонщики не лише з Південної Африки, але й з Італії, Америки та Великобританії змагалися з одними з найшвидших гонщиків Raceface.Pro, а також з українськими гонщиками. Ми не тільки побачили нові таланти, які приїхали з України, щоб змагатися з нами, але й побачили, як пілоти покращують своє водіння та демонструють вражаючі навички, щоб боротися за подіум як у про-, так і в про-ам класі, а Т.Ольховик показав, чому він знаходиться у про-класі, продемонструвавши чудовий контроль над автомобілем.

      В. Михайленко - пілот, який також встиг заявити про себе   своїм дебютним виступом, здобув перемогу в Pro-am у другому заїзді після битви 5 автомобілів, яка тривала більшу частину гонки.

     Перегони були неймовірними, водії могли пишатися своїм виступом, натовп стояв на ногах, чекаючи, що буде далі, і я повинен сказати, що бачачи Південну Африку, Італію, Америку, Великобританію на сітці з настільки рівномірно підібраними навичками, я думаю, що цей чемпіонат має пройти довгий шлях, перш ніж ми зможемо з упевненістю назвати чемпіона в класі RaceFace. pro-F4 pro і pro-am.»

Подивитись гонку можна тут https://www.youtube.com/watch?v=2uSxceFpKDs або https://www.youtube.com/watch?v=lVwVp_XuQHc

Владислав Михайленко, 20 років, місто Київ, студент 4-го курсу

Переможець першого спліта.

Пряма мова пілота  «Відмічу, що старт з непарної позиції (дев'ятої) мені допоміг - зміг уникнути завалу на старті, чого не вдалося у першій гонці.

За рахунок помилок у інших пілотів зміг піднятися на сьоме місце в абсолюті і до кінця заїзду я намагався їхати акуратно й без блокування шин, що у мене в цілому вдалося. Коли помилився Тимур на 3-му колі, я побачив дим і старався уникнути зіткнення, але помилився сам, на щастя ми роз'їхалися і трохи поборолися. До 7-го кола, хлопці з мого спліту непогано пресингували мене, навіть змусили мене помилитися. Проте під час боротьби у них був контакт і я повернув своє перше місце, після чого спокійно наростив відрив до 10 секунд на фініші.

У мене була боротьба з Джеймсом Пеппером і він тупо перед мною розвернувся, я встиг загальмувати і по траві проїхати його.  

Крім виступів в змаганнях з КЦА ФАУ, також виступаю в чемпіонаті по Gran Turismo 7 від клубу SimPlay за який я виступаю. Також самостійно виступаю в чемпіонаті Porsche Cup у RaceRoom Racing Experience. Відмічу Євгена Сончика, який надихнув мене почати ганятися у цій грі, бо він сам виступав в чемпіонатах у цій грі.»

Тимур Ольховик

Після вдалої кваліфікації потрапив у аварію в першій гонці .

Пряма мова пілота: «Він за поворот до цього вийшов на траву, пішов по прямій я вже відчуваю що зараз щось буде, намагаюся як ширше зайти, але трохи пізно загальмував так як бачу що хлопець не сповільнюється, трохи чіпляю траву але іду по зовні, він повертається на трек ще на швидкості після трави та гальмує в повороті що веде на бекстрейт, звичайно андрестір і він давить на мене, я сам не хотів за нього на траву йти щоб уникнути контакту, але не сталося (може й тре було позицію або 2 віддати) та приїхати 4-5, та не 19им. Але наприкінці першої гонки було цікаво наздоганяти Владислава. ))

Пеппери жосткі, ще на минулому етапі це зрозумів.   Зараз практикую "від усіх подалі" та поширше  їхати, пофіг на швидкість, так як вести плотну боротьбу - це великий ризик»

Всі перегони ф4  ви зможете подивитися в цьому плейлисті  Формули4 на ютюбі  КЦА ФАУ https://www.youtube.com/@SimracingUkraineOfficial/playlists

  Слідкувати за оновленнями та спостерігати за успіхами українських сімрейсерів на міжнародних перегонах можна на інформаційних   ресурсах КЦА ФАУ, де Ви знайдете найсвіжіші новини зі світу цифрового автоспорту. 

діскорд-канал КЦА ФАУ

 youtube КЦА ФАУ

 телеграм-канал

фейсбук сторінка КЦА ФАУ

 інстаграм КЦА ФАУ

 twitch.tv КЦА ФАУ

Команда «Digital Autosport of Ukraine» виступає за підтримки:

Ігрові партнери:

 Hator  https://hator.gg

 Зона51- Магазин все для кіберспорту https://www.3ona51.com

Інформаційні партнери:

AUTO.RIA   https://auto.ria.com

АВТО РАДІО https://avtoradio.ua

Gameinside https://gameinside.ua

Автобазар https://avtobazar.ua

Автоцентр https://autocentre.ua

XSPORT   https://xsport.ua/ua

Перший автомобільний. Автоспорт https://www.youtube.com/@1autotv

DriveContact https://drivecontact.com.ua