Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

Оля Полякова на концерті у палаці “України” передала українським військовим медикам реанімобіль

26 жовтня у київському палаці “Україна" відбувся великий концерт Олі Полякової. Артистка представила оновлену версію шоу "Все Буде Добре", яке у березні стало першим концептуальним шоу в Україні після початку повномасштабного вторгнення.

Режисером-постановником шоу став креативний продюсер "Євробачення-2023" від України, Герман Нєнов. За словами режисера, нове шоу Полякової набуло ще більшого музичного масштабу та вразило сценографічними рішеннями з використанням екранних технологій.

“Ми доповнили, посилили й масштабували це шоу, перенесли його на іншу локацію. Підсилили його як візуальними елементами, так і основною фішкою цього шоу — разом з Олею грав оркестр та співав хор”, - коментує режисер.

У графіці був використаний штучний інтелект, а світлове шоу, прописане за таймкодом. На сцені за майже дві години концерту виступили близько 70 артистів.

У програмі Полкової прозвучали, як улюблені мільйонами хіти, так і зовсім нові пісні. Артистка співала у супроводі оркестру під керівництвом Дмитра Саратського та академічного чоловічого хору капели Ревуцького. 

На концерті разом з Поляковою також мав заспівати зірковий шведський попгурт Army Of Lovers, з яким нещодавно співачка записала дует, але через промо їхнього нового альбому, музиканти не змогли приїхати до Києва.

Структура шоу “Все буде добре” складалася з трьох блоків, які символізували три етапи психологічного стану, в якому кожен українець перебуває з 24 лютого і до сьогодні. 

Сценічні костюми артистки від дизайнерів MU Production були символічними і відповідали настроям кожного блоку. Перший костюм — Фенікс, що символізує українців, як всі в перший період війни “згоріли” вщент, але відновилися з попелу. Другий блок — Супержінка, внутрішньо зібраний Супергерой. І третій блок — срібний диско костюм, пошитий із броні, і відображає ту броню, яку кожен із нас наростив собі через війну.

Під час концерту Оля Полякова передала благодійному фонду “Світлий” евакуаційний реанімобіль для медиків 53-ї медичної роти, яка служить в напрямку Авдіївки. Машина придбана за гонорари від виступів. Також артистка передала 5000 зігрівальних грілок українським бійцям.

На сцені співачку нагородили подякою від Міністерства соціальної політики за активну діяльність у сфері захисту прав дітей та евакуації дітей з небезпечних територій України до Туреччини у період воєнного стану.

Також Полякова отримала відзнаку за підтримку благодійного проєкту “Дитинство без війни”, який за період війни надав прихисток 3000 дітям-сиротам.