Мобільний додаток Авторадіо Написати у студію

ВІДТЕПЕР АВТОРАДІО ЛУНАЄ У МІСТАХ • СУМИ - 99.4 FM та ЗАПОРІЖЖЯ - 107.0 FM. Вітаємо!

ПРЕДСТАВЛЕНО НОВІ СЕДАН ТА ХЕТЧБЕК MAZDA3: ЩО ЗМІНИЛОСЯ

Модель Mazda3 четвертого покоління оновилася зовні, всередині та отримала деякі зміни у техніці.

Поточна генерація японської “трійки” дебютувала наприкінці ще 2018 року, тому настав час для планового оновлення. Седан та хетчбек 2024 модельного року тепер доступні у новому кольорі Ceramic Metallic.

Всі версії Mazda3, крім початкових, отримали новий екран інформаційно-розважальної системи розміром 10,25 дюйма, який виглядає шикарно у порівнянні з 8,8-дюймовим дисплеєм попередньої версії. З’явилися також бездротова зарядна панель та порти USB Type-C з підсвічуванням.


Системи безпеки Mazda 3 стали ще кращими. Автомобіль тепер оснащений функцією попередження про неуважність, коли водія відвертається від дороги. Крім того, автомобіль навчився виявляти додаткові перешкоди попереду, зокрема пішоходів – у разі небезпеки машина автоматично зупиниться.


Від кросовера CX-60 Mazda3 отримала підтримку дистанційного запуску двигуна за допомогою додатка MyMazda, але лише для автомобілів з автоматичною коробкою передач. У список стандартного оснащення додано функцію Mazda My Car Care, яка повідомляє власника про спробу викрадення автомобіля.


У Японії Mazda3 2024 року надійде в продаж на початку червня за ціною від 2 288 000 до 3 866 500 єн, що становить від 17 500 до майже 30 000 доларів за поточним обмінним курсом. Аналогічні оновлення для європейських і північноамериканських “трійок” – питання декількох місяців.